Twelve Monkeys Matata

 14,95

Twelve Monkeys Matata is een mix van druiven en zoete rode appel. Deze Canadese e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 20%PG/80%VG. Verkocht in een setje van drie flesjes van 10ml.

Wissen
Categorie: SKU: Twelve Monkeys - 5

Twelve Monkeys Matata

Twelve Monkeys Matata is een mix van druiven en zoete rode appel. U kunt kiezen uit 3 verschillende nicotine sterktes: 3mg/ml, 6mg/ml en 12/mg/ml. Deze e-liquid wordt geleverd als een set van drie 10ml flesjes. Deze flessen hebben een kindveilige dop. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik.

De PG/VG verhouding van deze vloeistof is 20% Propyleenglycol en 80% Vegetarische Glycerine. Hij is dus vooral geschikt voor sub-ohm dampen en geavanceerde e-sigaretten. Vanwege de verhouding, zijn deze vloeistoffen niet geschikt voor pod systemen.

 

Over de Producent

Twelve Monkeys produceert e-liquid met tenminste 70%VG in Canada. 

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.