Vampire Vape Heisenberg Nic Salts

 4,95

Vampire Vape Heisenberg Nic Salts is een fruitige e-liquid met een frisse kick. Deze e-liquid uit het Verenigd Koninkrijk heeft een 50%PG/50%VG verhouding.

Op voorraad

Categorie: SKU: Vampire Vape - 3

Specificaties:

Merk Vampire Vape
Inhoud 10ml
Nicotinesterkte 20mg/ml Nic Salts
PG/VG verhouding 50%PG/50%VG
Smaakprofiel e-liquid Menthol & Fruitig
E-liquid collectie Nic-Salts
E-liquid prijsklasse Tussen €4,- en €5,45
Nic-Salts Collectie Vampire Vape

Beschrijving:

Vampire Vape Heisenberg Nic Salts

Vampire Vape Heisenberg Nic Salts is een e-liquid voor fruit liefhebbers die van een frisse smaak houden. Het mengsel van tropisch vruchten is gecombineerd met een koele anijs smaak. Hij wordt gemaakt in Engeland. 

Deze e-liquid is verkrijgbaar met 20mg/ml nicotine zout (Nicotine Salts). In verband met de EU wetgeving kunt u deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flesjes hebben een kindveilige dop. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen voor gebruik. 

De PG/VG Verhouding van deze e-liquids is 50%PG/50%VG. Hij is niet geschikt voor sub-ohm apparaten, maar wel voor pod systemen. U kunt deze smaak ook  in de ‘gewone’ free base nicotine versie bestellen. Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Weet u niet zeker of hij geschikt is voor uw verdamper? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen u heel graag!

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.