VaporArt MelaKiwi

 3,45

De MelaKiwi van de Italiaanse producent VaporArt is een uitgebalanceerde mix van frisse appel en, dominant maar niet overweldigende, kiwi. 10ml flessen.

 
Wissen
Categorie: SKU: VaporArt - 13

Beschrijving

VaporArt MelaKiwi

De MelaKiwi van VaporArt is een uitgebalanceerde mix van frisse appel en, dominant maar niet overweldigende, kiwi met tonen van Trentino groene appels op de uitademing. De Italiaanse producent VaporArt maakt deze e-liquid. 

Deze vloeistof heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG, waardoor hij geschikt is voor simpele apparaten en pod systemen.

U kunt kiezen uit 0mg/ml, 4mg/ml, 8mg/ml en 14mg/ml nicotine. In verband met de geldende wetgeving, kunt u dus deze vloeistof alleen bestellen in flesjes van 10ml. Deze flesjes zijn uiteraard voorzien van een kindveilige dop. Het doosje bevat ook een bijsluiter, welke u dient te lezen voor het gebruik. 

Over VaporArt

VaporArt is een Italiaanse producent van zowel e-liquids als flavorshots. Zij maken hun producten met ingrediënten van farmaceutische kwaliteit. Productie vindt plaats in Italië conform ISO9001 normen. Ze fabriceren kant-en-klare e-liquids (voornamelijk tabakssmaken, met of zonder nicotine), Shake and Vape aroma’s en Flavorshots. Voor elke soort damper hebben ze dus een smaak die u volgende All-Day-Vape kan worden.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

 

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Geproduceerd in

Inhoud

10ml

Nicotinesterkte

, , ,

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

Hoofdsmaak

Vragen over de VaporArt MelaKiwi

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?