VaporArt USA Tobacco

 3,45

VaporArt USA Tobacco is de authentieke smaak van tabaksblad extracten met een toevoeging van karamel. Deze e-liquid wordt geproduceerd in Italië.

 
Wissen
Categorie: SKU: VaporArt - 26

Beschrijving

VaporArt USA Tobacco

VaporArt USA Tobacco is de authentieke smaak van tabaksblad extracten met een toevoeging van karamel. De Italiaanse producent VaporArt maakt deze e-liquid. 

Deze vloeistof heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG, waardoor hij geschikt is voor simpele apparaten en pod systemen.

U kunt kiezen uit 0mg/ml, 4mg/ml, 8mg/ml en 14mg/ml nicotine. In verband met de geldende wetgeving, kunt u dus deze vloeistof alleen bestellen in flesjes van 10ml. Deze flesjes zijn uiteraard voorzien van een kindveilige dop. Het doosje bevat ook een bijsluiter, welke u dient te lezen voor het gebruik. 

Over VaporArt

VaporArt is een Italiaanse producent van zowel e-liquids als flavorshots. Zij maken hun producten met ingrediënten van farmaceutische kwaliteit. Productie vindt plaats in Italië conform ISO9001 normen. Ze fabriceren kant-en-klare e-liquids (voornamelijk tabakssmaken, met of zonder nicotine), Shake and Vape aroma’s en Flavorshots. Voor elke soort damper hebben ze dus een smaak die u volgende All-Day-Vape kan worden.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

 

Extra informatie

Nicotinesterkte

, , ,

E-liquid collectie

Merk

Inhoud

Geproduceerd in

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

Hoofdsmaak

Vragen over de VaporArt USA Tobacco

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?