VGOD Nic Salts Lush Ice

 5,50

VGOD Nic Salts Lush Ice smaakt naar watermeloen met koolada. Deze Amerikaanse e-liquid heeft een 45%PG/55%VG verhouding. Hij wordt verkocht in 10ml flesjes. U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml Nicotine Salts.

Wissen
Categorie: SKU: VGOD - 7

Beschrijving

VGOD Nic Salts Lush Ice

VGOD Nic Salts Lush Ice smaakt naar watermeloen met een vleugje koolada. Deze e-liquid wordt geproduceerd in de Verenigde Staten. De PG/VG verhouding is 45%PG en 55%VG. Dat betekent dus 45% Propyleenglycol en 55% Vegetarische Glycerine.

Vanwege de verhouding is deze e-liquid geschikt voor simpele e-sigaretten of pod systemen. Houd er rekening mee dat deze e-liquid Nicotine Salts bevat. Hij is dus niet geschikt voor sub-ohm apparaten.

U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nic salt. In verband met de huidige wetgeving kunt u dus deze vloeistof alleen bestellen in 10ml flesjes. Deze flessen zijn voorzien van een kindveilige dop. Verder krijgt u een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik.

 

Over VGOD

VGOD is een Amerikaanse producent van e-liquid en shortfills. Tegenwoordig produceren ze ook Nicotine Salts e-liquids

 

Onze tips

Hier kunt u meer informatie over dit soort e-liquids vinden. We willen graag het volgende benadrukken. Met nicotine zout voelt u misschien een mildere throat-hit, maar u krijgt snel nicotine in uw lichaam. Daarom wordt het geadviseerd om geen Nic-Salts te gebruiken met sub-ohm apparaten. Deze apparaten verdampen namelijk heel veel e-liquid. Er bestaat dus de kans dat u teveel nicotine opneemt. Dit kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid. Nic-Salts zijn dus bedoeld voor simpele apparaten en pod systemen.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of zij geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Extra informatie

Geproduceerd in

E-liquid collectie

Inhoud

Nicotinesterkte

,

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

,

Hoofdsmaak

Nic-Salts Collectie

Vragen over de VGOD Nic Salts Lush Ice

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?