Yuki Vape Cool Berry

 3,95

Yuki Vape Cool Berry is een mix van frambozen en aardbeien met een frisse mint. Deze smaak is verkrijgbaar met 3mg/ml nicotine en 30%PG/70%VG in 10ml flesjes.

Op voorraad

Categorie: SKU: Yuki Vape - 2

Specificaties:

Merk Yuki Vape
Geproduceerd in VK
Inhoud 10ml
Nicotinesterkte 3mg/ml
PG/VG verhouding 30%PG/70%VG
Smaakprofiel e-liquid Menthol & Fruitig
E-liquid prijsklasse Tot €4,-

Beschrijving:

Yuki Vape Cool Berry E-liquid

Yuki Vape Cool Berry is een fruitige combinatie van framboos en aardbei met een vleugje mint. Hij wordt gemaakt in Engeland door VAPR.

Deze smaak is alleen verkrijgbaar met 3mg/ml nicotine. In verband met de EU wetgeving kunt u dus deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flesjes hebben een kindveilige dop. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen voor gebruik. 

De PG/VG Verhouding van deze e-liquids is 30%PG/70%VG. Ze zijn dus geschikt voor sub-ohm apparaten en ook voor rebuildable tanks. Hier kunt u alle smaken van Yuki Vape ontdekken en bestellen.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw elektrische sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.