Yuki Vape Royal Tobacco

 3,95

Yuki Vape Royal Tobacco is een klassieke tabak smaak. Deze e-liquid is verkrijgbaar met 3mg/ml nicotine en 30%PG/70%VG in 10ml flesjes.

Op voorraad

Categorie: SKU: Yuki Vape - 8

Specificaties:

Merk Yuki Vape
Geproduceerd in VK
Inhoud 10ml
Nicotinesterkte 3mg/ml
PG/VG verhouding 30%PG/70%VG
Smaakprofiel e-liquid Tabak
E-liquid prijsklasse Tot €4,-

Beschrijving:

Yuki Vape Royal Tobacco E-liquid

Yuki Vape Royal Tobacco is een traditionele tabak smaak. Hij wordt gemaakt in Engeland door VAPR.

Deze smaak is alleen verkrijgbaar met 3mg/ml nicotine. In verband met de EU wetgeving kunt u dus deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flesjes hebben een kindveilige dop. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen voor gebruik. 

De PG/VG Verhouding van deze e-liquids is 30%PG/70%VG. Ze zijn dus geschikt voor sub-ohm apparaten en ook voor rebuildable tanks. Hier kunt u alle smaken van Yuki Vape ontdekken en bestellen.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw elektrische sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.