Zap! E-Juice Golden Pomelo

 4,95

Zap! E-Juice Golden Pomelo is een e-liquid met de smaak van pomelo. Deze e-liquid heeft een 30%PG/70%VG verhouding en wordt geproduceerd in het VK.

Wissen
Categorie: SKU: ZAP! - 8

Beschrijving

Zap! E-Juice Golden Pomelo

Zap! E-Juice Golden Pomelo is een e-liquid met de smaak van pomelo. Hij wordt geproduceerd in het VK. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 30%PG/70%VG. Hij is dus geschikt voor sub-ohm apparaten. 

U kunt kiezen uit 3mg/ml en 6mg/ml nicotine sterkte. In verband met de EU wetgeving kunt u dus deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flesjes hebben een kindveilige dop. In het doosje treft u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik.

Hier kunt u alle andere smaken van Zap! ontdekken en bestellen. Alle vloeistoffen zijn sterk van smaak. Wilt u meer informatie over deze vloeistof? Wilt u wellicht weten of deze juice geschikt is voor uw elektrische sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

 

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Geproduceerd in

Inhoud

Nicotinesterkte

, ,

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

,

Hoofdsmaak

E-liquid prijsklasse

Vragen over de Zap! E-Juice Golden Pomelo

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?