• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
  • Veilig betalen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

  • Toon meer

Metaalsoort

Soort Batterij

Soort Accessoire

Soort Verdamper

Nicotinesterkte

PG/VG Verhouding

Vermogen

Diameter

Bouw Deck

Eigenschappen

Smaakprofiel

Soort e-liquid

Hoofdsmaak

Eigenschappen

E-sigaret starter-sets

Filters

E-sigaret starter-sets zijn complete kits waar bijna alles in zit wat u nodig heeft. Een starterset bestaat uit een batterij of mod en een verdamper (het reservoir voor de e-liquid). Meestal zijn reserve onderdelen zoals coils ook inbegrepen. U dient alleen nog maar een van onze e-liquid te bestellen en u kunt starten met dampen. U kunt uiteraard ook een set zelf samenstellen. Kijk dan naar ons assortiment van mods, batterijen en clearomizers.

Meer informatie
1200mAh
29,95
900mAh batterij pod

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

19,95
160w pod mod
64,95
80w pod
39,95
MTL VW 1*18650
59,95
Open pod systeem, DL

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

19,95
80w mod en sub-ohm tank
54,95
1500mAh batterij pod
34,95
1*18650 batterij, DL en MTL
44,95
Open pod systeem, MTL en DL

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

34,95
1*18650 batterij, DL en MTL

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

64,95
2000mAh, MTL kit

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

39,95
VW, TC – 1x 18650
49,95
1500mAh batterij pod
34,95
VW, TC – 2x 18650
64,95

Een E-sigaret starterset bestellen

Er zijn veel verschillende modellen e-sigaretten te koop. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde e-sigaret starter-kits, inclusief open pod systemen. We verkopen alleen 100% originele producten van merken zoals Aspire, SMOK(tech), JustFog en Eleaf.

Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken. Als u goede ervaringen met een bepaald merk heeft of reviews heeft gelezen, kunt u dat merk selecteren en uw nieuwe startkit eenvoudig bestellen.

Een E-sigaret startset kiezen

Uiteraard kunt u contact met onze klantenservice opnemen voor persoonlijk advies. Wilt u alvast ons assortiment bekijken? Bij elke kit vindt u een uitgebreide beschrijving, zodat u de beste starter-set kunt kiezen. Uit onze ervaring, zijn de volgende kenmerken het belangrijkst: gebruiksvriendelijkheid, batterijduur en inhalatie methode.

Gebruiksvriendelijkheid

Misschien rookt u nog en wilt u uitproberen of een e-sigaret uitkomst biedt. Als u wilt beginnen met dampen, staat gebruiksvriendelijkheid zeker voorop. Bij onze producten vermelden we altijd de beoogde gebruiker. Om te beginnen, kunt u kijken bij de pod systemen.

Als u een ervaren damper bent, weet u misschien al welke eigenschappen belangrijk voor u zijn (bijvoorbeeld Variable Wattage of Temperature Control). U kunt dan onze geavanceerde e-smokers bekijken. Uiteraard worden alle kenmerken van onze e-smokers vermeld in de productpagina.

Batterijduur

De batterij van een e-sigaret hoort de hele dag mee te gaan. Als u een zware roker bent, houd hier rekening mee bij uw keuze. Vaak betekent een langere batterijduur dat u een grotere apparaat dient te gebruiken. Als u dat onhandig vindt, adviseren we u om een back-up aan te schaffen. Dat kan een tweede kit zijn of een tweede batterij voor kits met een losse batterij.

Inhalatie methode

U heeft waarschijnlijk afkortingen zoals MTL en DL al eerder gezien. Bij Direct Lung (DL) dampen wordt de damp rechtstreeks geïnhaleerd naar de longen. Bij Mouth-to-Lung (MTL) vapen wordt de damp naar de mond geïnhaleerd en daarna pas naar de longen. Als u nog rookt, adviseren we u om even stil te staan bij uw inhalatie methode om de beste e-sigaret voor u te kunnen kiezen.

E-sigaret starter-sets en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan voor dampers altijd voorop. Daarom verkopen we uitsluitend producten die voldoen aan de huidige wetgeving. E-sigaretten moeten namelijk altijd worden getest en bij een Europese instelling worden aangemeld voordat ze op de markt mogen komen.
Bij Ecigsmart hanteren we nog strengere richtlijnen. Ook al is een product goedgekeurd, moet een e-sigaret voldoen aan de behoeftes van de gebruiker.
We willen graag het volgende benadrukken: e-sigaretten zitten vol met elektronica. U dient ze met zorg te gebruiken. Dit geldt vooral voor accu’s, net als bij uw mobiele telefoon. De batterij blijft het meest gevaarlijke onderdeel van uw apparaat. Gebruik alleen geschikte opladers en check regelmatig de conditie van de batterij. En ook belangrijk: vervoer nooit losse batterijen zonder een case of hoesje.

Waarschuwing omtrent het bestellen van een E-sigaret starter-set

We verkopen geen starter-sets aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

+

Leeftijds verificatie

Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
bent u 18 jaar of ouder?