Bent u op zoek naar een JustFog e-sigaret? Hieronder vindt u een overzicht van de starter sets van het merk JustFog. Deze bestaan meestal uit een kleine batterij en een verdamper. U kunt ook extra verdampers, pods of coils bijbestellen.

JustFog heeft verchillende e-sigaretten op de markt gebracht, vooral voor Mouth-to Lung (MTL) dampen. Hun e-sigaretten zijn gericht op beginnende dampers. Daarom zijn ze ook heel makkelijk in gebruik. Toch beschikken ze over belangrijke kenmerken zoals instelbare luchttoevoer en variable voltage.

De JustFog Q16 starter set is een kit  die bestaat uit een JustFog J-Easy 9 batterij van 900mAh met instelbare voltage en een JustFog Q16 clearomizer. De Justfog q16 verdamper heeft instelbare luchttoevoer en een verwisselbare glas. Er worden twee JustFog OCC coils met een weerstand van 1.6ohm meegeleverd. Het is mogelijk om de batterij op te laden via de micro-USB port met de bijgeleverde oplaadkabel.

JustFog Q16 kit

24,95

De JustFog Q16 kit bestaat uit een batterij van 900mAh met instelbare voltage en een Q16 clearomizer met instelbare luchttoevoer en vervangbare glaasje.

Wissen
De JustFog Q16PRO kit bestaat uit een batterij van 900mAh met instelbare voltage en een  Q16Pro clearomizer met instelbare luchttoevoer en vervangbare glaasje.

JustFog Q16 Pro kit

32,45

De JustFog Q16 Pro kit bestaat uit een batterij van 900mAh met variable voltage en een  Q16Pro clearomizer met instelbare luchttoevoer.

Wissen