Aspire Nautilus GT kit

 64,95

De Aspire  Nautilus kit is een complete starter-set. Hij bestaat uit de Nautilus GT verdamper en Glint mod.  De tank maakt gebruik van de standaard BVC coils. De mod werkt met een losse 18650 batterij.

Op voorraad

Categorie: SKU: Aspire - 50

Beschrijving

Aspire Nautilus GT kit

De Aspire Nautilus GT kit is een starter-set van Aspire. Er wordt een GT clearomizer meegeleverd, welke is ontwikkeld in samenwerking met Taifun. Deze tank heeft instelbare luchttoevoer en een vervangbare glas. U kunt de tank vanaf de bovenkant vullen en u kunt de standaard Nautilus BVC coils gebruiken.

De Glint mod werkt met een losse 18650 batterij die u apart dient te bestellen. Deze kit is geschikt voor zowel Restricted Direct Lung (DL) dampen als Mouth-to-Lung (MTL) dampen. Er wordt een USB oplaadkabel meegeleverd.

 

Eigenschappen

Variable Wattage (tot 75 watt)
Beschermd tegen  oververhitting. kortsluiting. over- en onderladen.
2ml Inhoud
Instelbare luchttoevoer
Geschikt voor Mouth-to-Lung (MTL) en Restricted Direct Lung (DL) dampen

 

Inhoud van de verpakking

GT mod 
Nautilus GT verdamper 
2x Aspire coils (1x Nautilus Mesh coil en 1x Aspire Nautilus BVC coil met 1.6ohm weerstand)
USB-Micro USB oplaadkabel

 

Onze tips

Gebruik een oplader met een maximum laadvermogen van 1A. De Aspire Nautilus GT clearomizer werkt het best met e-liquids met een VG gehalte tussen 40% en 70%.

Voor de tank van deze kit kunt U ook een PSU tube bijbestellen.

U dient af en toe de coil te wisselen. Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 5w-10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Wilt u meer informatie over dit product? Hier kunt u alle onderdelen van deze kit vinden. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van de juiste batterijen? Wij helpen u heel graag! Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

Eigenschappen

, , ,

Merk

Vermogen

E-sigaret starter sets collectie

E-smoker collectie

Starter-set eigenschappen

, , , ,

Vragen over de Aspire Nautilus GT kit

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?

Gebruiksaanwijzing voor Aspire Nautilus GT kit

De gebruiksaanwijzingen geleverd door de producent zijn hier te vinden.