Eleaf iStick Pico X kit

 54,95

De Eleaf iStick Pico X kit bestaat uit een mod met een soft touch afwerking en de 2ml Eleaf Melo 4 mini clearomizer. Er worden 2 coils bijgeleverd.

Wissen
Categorie: SKU: Eleaf - 101

Eleaf iStick Pico X kit

De Eleaf iStick Pico X kit bestaat uit de Pico X Mod en Eleaf Melo 4 Mini clearomizer. De Pico X heeft een soft touch afwerking. U kunt kiezen uit dampen op wattage en temperature control. Deze mod werkt met een losse 18650 batterij die u apart dient te bestellen. Er wordt een USB oplaadkabel meegeleverd zodat u de batterij in de mod kunt opladen.

 

Eigenschappen van de Eleaf iStick Pico X kit:

Instelbare Wattage (tot 75 watt)
Werkt met een losse 18650 batterij (los te bestellen)
Wattage en Temperature Control mode
Indicatie van het resterende batterijniveau
Beschermd tegen oververhitting, kortsluiting, over- en onderladen.

 

Inhoud van de verpakking:

Eleaf iStick Pico X Mod
Eleaf Melo 4 Mini clearomizer
2x Eleaf Melo EC-M mesh coils (0.15ohm)
USB-Micro USB oplaadkabel

 

Gebruiksaanwijzing:

Om de Eleaf iStick Pico X Mod te gebruiken, draai het batterij dopje los en doe een 18650 batterij erin, met de plus pole aan de onderkant. Om de mod aan of uit te zetten dient u 5 keer op het grootste knopje te klikken. U kunt de wattage instellen door middel van het +/- knopje onder de mod. Als u 3 keer op het grootste knopje klikt, krijgt u het hoofdmenu. Door middel van het +/- knopje onder de mod, kunt u nu kiezen uit Variable Wattage, Bypass of Temperature Control Mode.

 

De Eleaf Melo 4 Mini clearomizer heeft een slide-open systeem aan de bovenkant. Druk tegen het pijltje aan om de verdamper te openen en met e-liquid te vullen. Om de coil te vervangen, dient u de base aan de onderkant van de verdamper los te draaien. Daarna kunt u ook de coil los draaien.

U dient af en toe de coil te wisselen. Hoe vaak dient u de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook een invloed hierop. Bij een gemiddelde gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10-15 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen 10w-15w lager dan de aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel de wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de reservoir is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en de katoen verbranden.

 

Over de producent:

Eleaf fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen.

 

Onze tips:

Gebruik een oplader met maximum laadvermogen van 1A. De batterij kan in de mod opgeladen worden, maar het gebruik van een externe oplader is wel aangeraden.
Naast de bijgeleverde Eleaf Melo EC-M mesh coils kunt u ook de Eleaf EC2 coils gebruiken. Voor Mouth-to-Lung (MTL) dampen kunt u de  Eleaf ECML coils gebruiken. Voor Temperature Control adviseren we Eleaf ECL coils.

 

Veiligheidswaarschuwing:

De verdamper van deze kit maakt gebruik van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. De mod van deze kit is daarvoor geschikt, zolang u de juiste batterij gebruikt en de batterij niet beschadigd is. Wilt u de verdamper op een andere mod gebruiken? Check van tevoren of de mod sub-ohm ondersteunt. 

Wilt u meer informatie over dit product? Hier kunt u meer informatie vinden over de verschillende onderdelen van dit product. Heeft u wellicht hulp nodig bij het kiezen van de juiste batterij? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.