Eleaf E-sigaret Starter-sets

Hieronder vindt u een overzicht van alle starter-sets van het merk Eleaf. Ze bestaan uit een mod (of batterij) en een passende verdamper. U krijgt altijd tenminste één coil, maar u kunt ook extra coils bestellen.

Een aantal van deze starter-sets werken met een losse batterij. Meestal gaat het om een 18650 batterij die u apart dient te bestellen. Lees in de beschrijving of dat daadwerkelijk het geval is. Vaak kunt u de batterij in de mod opladen, maar wij raden u aan om een externe oplader te gebruiken.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een starter-set? Wij helpen u heel graag. Hier vindt u onze contactgegevens

De Eleaf iStick Pico 25 kit bestaat uit een 80w mod met variable wattage en de Eleaf Ello verdamper. Er worden een extra glaasje en twee coils meegeleverd.Tijdelijk Uitverkocht

Eleaf iStick Pico 25 kit

 54,95

De Eleaf iStick Pico 25 kit is een complete starter-set. HIj bestaat uit een 80w mod met variable wattage en de Eleaf Ello verdamper. Er worden een extra glaasje en twee coils meegeleverd.

Wissen

Eleaf iStick Pico X kit

 54,95

De Eleaf iStick Pico X kit bestaat uit een mod met een soft touch afwerking en de 2ml Eleaf Melo 4 mini clearomizer. Er worden 2 coils bijgeleverd.

Wissen