Geek Vape Aegis Boost Pod Mod Kit

 34,95

De Geek Vape Aegis Boost Pod Mod Kit is een complete starter-set. De batterij heeft een capaciteit van 1500mAh en beschikt over Instelbaar Wattage (VW). De pod heeft een volume van 2ml en u kunt de luchttoevoer instellen. Deze water-, stof- en shockproof pod kit wordt geleverd met twee coils.

Wissen
Categorie: SKU: GeekVape - 39

Beschrijving

Geek Vape Aegis Boost Pod Mod Kit

De Geek Vape Aegis Boost Pod Mod Kit Mod is een complete starter-set. Het is een open pod systeem. U kunt dus uw eigen e-liquid gebruiken. De batterij heeft een capaciteit van 1500mAh en is beschermd tegen oververhitting, kortsluiting, over- en onderladen. U kunt het wattage instellen tot 40watt. U kunt het ingesteld wattage en batterij niveau op een OLED scherm aflezen.

U kunt de luchttoevoer ook instellen door aan het wieltje aan de voorkant van de pod te draaien. Deze pod starter-set beschikt over een top-fill systeem. U hoeft dus de pod niet eraf te halen om deze te vullen.

De pod heeft een inhoud van 2ml. Er worden twee mondstukken en twee mesh coils meegeleverd (1x 0.4ohm weerstand en 1x 0.6ohm weerstand). Afhankelijk van de coil en mondstuk die u gebruikt, is deze starter-set is geschikt voor zowel Direct Lung (DL) als Mouth-to-Lung (MTL) dampen.  

Zoals alle GeekVape apparaten van de Aegies serie, is de Aegis Boost water-, stof- en shockproof. 

 

Inhoud van de verpakking

GeekVape Aegis Boost Pod Mod
2ml Aegis Boost pod
Mouth-to-Lung (MTL) drip-tip
Direct-Lung (DL) drip-tip
2x Aegis Boost coils 
USB-Micro USB oplaadkabel

 

Gebruiksaanwijzing

Om de pod te vullen dient u het rubbertje omhoog te halen. 

Af en toe dient u de coil te wisselen. Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen op een laag wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de pod is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

 

Onze tips

Gebruik een oplader met een maximum laadvermogen van 1A. 

De pods zijn ook los te bestellen, zodat u bijvoorbeeld een tweede smaak mee kunt nemen. 

Dit product maakt deel van de Aegis Boost serie. Hier kunt u meer informatie vinden over de verschillende delen en onderdelen. Op deze manier weet u ook zeker dat uw producten compatibel zijn. Heeft u nog vragen over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

Eigenschappen

, , ,

Kleur

,

Merk

Vermogen

E-sigaret starter sets collectie

E-smoker collectie

Starter-set eigenschappen

, , , ,

Vragen over de Geek Vape Aegis Boost Pod Mod Kit

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?

Gebruiksaanwijzing voor Geek Vape Aegis Boost Pod Mod Kit

De gebruiksaanwijzingen geleverd door de producent zijn hier te vinden.