Smok Fetch Mini kit

 44,95

De Smok Fetch Mini kit is een open pod systeem met  een 1200mAh batterij en Variable Wattage. Geleverd met twee verschillende pods.

 
Wissen
Categorie: SKU: Smok - 43

Beschrijving

Smok Fetch Mini Kit

De Smok Fetch Mini kit is een pod systeem van SMOKtech met een 1200mAh batterij.  Deze starter-set is een open pod systeem, wat betekent dat u uw eigen e-liquid kunt gebruiken. U kunt het wattage instellen tot 40 watt. Er worden twee pods meegeleverd zodat u altijd twee verschillende smaken mee kan nemen.

 

Eigenschappen van Fetch Mini Pod Kit

Klein formaat
Ingebouwde batterij van 1200mAh
Weergave van het resterende batterijniveau
Beschermd tegen  oververhitting, kortsluiting, over- en onderladen.
2ml Inhoud
Variable Wattage

 

Inhoud van de verpakking

Fetch batterij
Fetch RPM pod en Fetch Nord Pod
2x coils (1x RPM coil en 1x Nord coil)
USB-Micro USB oplaadkabel

 

Gebruiksaanwijzing

Om de batterij aan of uit te zetten dient u 5 keer op het vuur knopje te klikken. U kunt het wattage instellen door middel van de ‘+’ en ‘-‘  knopjes. Om de pod eraf te halen, kunt u hem gewoon uit het apparaat trekken.

U dient af en toe de coil te wisselen. Hoe vaak u de coil dient te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10-15 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10 watt lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de reservoir is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

 

Onze tips

Gebruik een oplader met een maximum laadvermogen van 1A. Deze pod kit werkt het best met e-liquids met een  VG gehalte van 50% of lager. Een RBA deck is ook te bestellen voor deze pod kit. Zowel de Nord als de RPM coils zijn verkrijgbaar met verschillende weerstandswaarden.

Wilt u meer informatie over dit product? Hier kunt alle passende onderdelen vinden. Heeft u nog vragen? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

Merk

E-sigaret starter sets collectie

Eigenschappen

, , , , ,

Kleur

, , , ,

Vermogen

E-smoker collectie

Starter-set eigenschappen

, , , , ,

Vragen over de Smok Fetch Mini kit

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?