Smok Nord AIO 19 kit

 29,95

De Smok Nord AIO 19 kit is een All-In-One starter set van SMOKtech met een 1300mAh batterij. Geleverd met twee SMOK Nord coils.

Wissen
Categorie: SKU: Smok - 33

Beschrijving

Smok Nord AIO 19 Kit

De Nord AIO 19 kit is een All-In-One starter set van SMOKtech met een 1300mAh batterij. De Nord AIO 19 is zeer compact, met een diameter van 19mm. Deze starter set wordt geleverd met een SMOK Nord coil met 1.4ohm weerstand voor Mouth-to-Lung (MTL) dampen en een 0.6ohm mesh coil voor Direct Lung (DL) dampen.

 

Eigenschappen van de Smok Nord AIO

Klein formaat
Ingebouwde batterij van 1300mAh
LED weergave van het resterende batterijniveau
Beschermd tegen  oververhitting, kortsluiting, over- en onderladen.
2ml Inhoud
vervangbaar  glas gedeelte

 

Inhoud van de verpakking

Smok Nord AIO 19
2x Smok Nord coils (1x 0.6ohm weerstand en 1x 1.4ohm weerstand)
USB-Micro USB oplaadkabel

 

Gebruiksaanwijzing

Om de reservoir te openen dient u de knop te drukken en de cap linksom te draaien. Daarna kunt u de reservoir met e-liquid vullen. Om de batterij aan of uit te zetten dient u 5 keer op het vuur knopje te klikken.

U dient af en toe de coil te wisselen. Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10-15 druppels e-liquid te verzadigen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de reservoir is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

 

Onze tips

Gebruik een oplader met een maximum laadvermogen van 1A. De SMOK Nord coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte van 50% of lager.

Hier kunt u meer informatie vinden over de verschillende delen en onderdelen van deze pod kit. Op deze manier weet u ook zeker dat uw producten compatibel zijn. Heeft u nog vragen over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

Merk

Eigenschappen

, , ,

Kleur

Blauw, Goud, Rainbow (Regenboog), Rood, RVS, Zwart

Vermogen

E-sigaret starter sets collectie

E-smoker collectie

Starter-set eigenschappen

, , , ,

Vragen over de Smok Nord AIO 19 kit

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?

Wees de eerste om Smok Nord AIO 19 kit te beoordelen