Smok Priv N19 kit

 34,95

De Priv N19 kit van SMOK is een complete starter-set. Hij bestaat uit een batterij van 1200mAh met instelbare wattage en een 2ml clearomizer. Deze kit maakt gebruik van de SMOK nord coils. Uiteraard wordt een oplaadkabel meegeleverd.

Op voorraad

Categorie: SKU: Smok - 47

Beschrijving

SMOK Priv N19 kit

De SMOK Priv N19 kit bestaat uit een Priv N19 batterij van 1200mAh en een Vape Pen Nord 19 clearomizer. U kunt de sterkte van de batterij instellen (5 stapjes). Bij deze e-smoker worden er twee SMOK Nord Mesh coils meegeleverd. De 0.8 MTL coil is bedoeld voor Mouth-to-Lung dampen. De 0.6ohm coil is voor Direct-Lung (DL) dampen.

De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 1200mAh en een 510 clearomizer aansluiting. U kunt het voltage instellen in 5 stappen (van 5watt tot 30watt). De led geeft het resterende batterijniveau af. verder kunt u de batterij opladen via de micro-USB port met de bijgeleverde oplaadkabel.

 

SMOK Priv N19 bestellen

U kunt de Priv N19  kit eenvoudig bestellen. Deze starterset bevat bijna alles wat u nodig heeft om te starten met vapen. U dient alleen nog maar een van onze e-liquid te bestellen en u kunt starten met dampen. 

Als u wilt kunt u ook alvast wat accessoires en reserve onderdelen bestellen. Hier kunt u meer informatie vinden over de verschillende delen en onderdelen van deze starter-set. Op deze manier weet u ook zeker dat uw producten compatibel zijn.

Heeft u wellicht nog vragen over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

 

SMOK Priv N19 en veiligheid

De batterij is beschermd tegen oververhitting, kortsluiting, over- en onderladen. We willen graag het volgende benadrukken: e-sigaretten zitten vol met elektronica. U dient ze met zorg te gebruiken. Dit geldt vooral voor accu’s, net als bij uw mobiele telefoon. De batterij blijft het meest gevaarlijke onderdeel van uw apparaat. Gebruik alleen geschikte opladers en check regelmatig de conditie van de batterij.

 

Eigenschappen van de SMOK Vape Pen Nord 19 clearomizer:

2ml Inhoud
Top fill
19mm diameter
510 batterij aansluiting
510 drip tip aansluiting

 

Inhoud van de verpakking

SMOK Priv N19 batterij
SMOK Vape Pen Nord 19 clearomizer
2x SMOK Nord coils (0.6ohm en 0.8ohm weerstand) 
USB-Micro USB oplaadkabel

 

Gebruiksaanwijzing

De N19 clearomizer is een top-fill clearomizer. U kunt gewoon de cap los draaien. Daarna kunt u de verdamper vullen. Om de batterij aan of uit te zetten dient u 5 keer op het grootste knopje te klikken. U kunt het voltage aanpassen door middel van het knopje aan de onderkant.

U dient af en toe de coil te wisselen. Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 5-10 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen met een laag voltage. U kunt daarna eventueel het voltage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de reservoir is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

 

Onze tips

Gebruik een oplader met een maximum laadvermogen van 1A. Deze starter-set werkt het best met e-liquids met een VG gehalte van 50% of lager. 

 

Waarschuwing omtrent het bestellen van een E-sigaret starter-set 

We verkopen geen starter-sets aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

 

Extra informatie

Merk

Eigenschappen

, , ,

Vermogen

E-sigaret starter sets collectie

E-smoker collectie

Starter-set eigenschappen

, , ,

Vragen over de Smok Priv N19 kit

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?

De volgende beoordelingen zijn door andere gebruikers gegeven:

Batterijduur ★★★★★ (1)
Gebruiksvriendelijkheid ★★★★★ (1)

Geef uw mening over de eigenschappen van Smok Priv N19 kit