Smok RPM40 kit

 29,95

De Smok RPM40 kit is een open pod systeem met  een 1500mAh batterij en Variable Wattage. Geleverd met twee verschillende pods.

Wissen
Categorie: SKU: Smok - 38

Beschrijving

Smok RPM40 kit

De Smok RPM40 kit is een pod systeem van SMOKtech met een 1500mAh batterij. RPM staat voor Real Pod Mod en 40 staat voor de maximale output van deze kit (in watts). U kunt het wattage instellen en u kunt natuurlijk uw eigen e-liquid gebruiken. Er worden twee pods meegeleverd, zodat u altijd twee verschillende smaken mee kan nemen.

 

Eigenschappen

Klein formaat
Ingebouwde batterij van 1500mAh
Weergave van het resterende batterijniveau
Beschermd tegen  oververhitting, kortsluiting, over- en onderladen.
2ml Inhoud
Variable Wattage

 

Inhoud van de verpakking

RPM mod
2x Smok RPM40 Pod (en ook Nord versie)
2x coils (1x RPM coil en 1x Nord coil)
USB-Micro USB oplaadkabel

 

Gebruiksaanwijzing

Om de batterij aan of uit te zetten dient u 5 keer op het vuur knopje te klikken. U kunt het wattage instellen door middel van de ‘+’ en ‘-‘  knopjes. Om de pod eraf te halen, kunt u hem gewoon uit het apparaat trekken.

U dient af en toe de coil te wisselen. Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10-15 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de reservoir is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

 

Onze tips

Gebruik een oplader met een maximum laadvermogen van 1A. Deze pod kit werkt het best met e-liquids met een VG gehalte van 50% of lager. Een RBA deck is ook te bestellen voor deze pod kit. Zowel de Nord als de RPM coils zijn verkrijgbaar met verschillende weerstandswaarden.

Hier kunt u meer informatie vinden over de verschillende delen en onderdelen van dit product. Op deze manier weet u ook zeker dat uw producten compatibel zijn. Heeft u nog vragen over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

E-sigaret starter sets collectie

Eigenschappen

, , , ,

Kleur

, , , , , , ,

Vermogen

Merk

E-smoker collectie

Starter-set eigenschappen

, , , ,

Vragen over de Smok RPM40 kit

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?