Vaporesso E-sigaret Starter-sets

Hieronder vindt u een overzicht van alle starter-sets van het merk Vaporesso. Ze bestaan uit een mod (of batterij) en een passende verdamper. U krijgt altijd tenminste één coil, maar u kunt ook extra coils bestellen.

Let op: sommige starter-sets werken met een losse batterij. Meestal gaat het om een 18650 batterij die u apart dient te bestellen. Lees in de beschrijving of dat daadwerkelijk het geval is. Vaak kunt u de batterij in de mod opladen, maar wij raden u aan om een externe oplader te gebruiken.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een starter-set? Wij helpen u heel graag. Hier vindt u onze contactgegevens

De Vaporesso Swag 2 kit is een complete starter-set, die bestaat uit een 80w mod en de NRG Sub-ohm clearomizer. Hij beschikt over Temperature Control en Variable Wattage. Er worden twee coils en oplaadkabel meegeleverd.

Vaporesso Swag 2 kit

 49,95

De Vaporesso Swag 2 kit is een complete starter-set, die bestaat uit een 80w mod en de NRG Sub-ohm clearomizer. Hij beschikt over Temperature Control en Variable Wattage. Er worden twee coils en een oplaadkabel meegeleverd. De mod werkt op een single 18650 batterij (los te bestellen)

 
Wissen
De Vaporesso Gen kit bestaat uit een mod en een SKRR-S Sub-ohm clearomizer. Hij is geschikt voor Temperature Control en Variable Wattage. Er worden twee coils en oplaadkabel meegeleverd.Tijdelijk Uitverkocht

Vaporesso Gen kit

 64,95

De Gen kit van Vaporesso is een complete starter-set, die bestaat uit een 220w mod en de SKRR-S Sub-ohm clearomizer. De mod beschikt over Temperature Control en Variable Wattage. Er worden twee coils en oplaadkabel meegeleverd.

 
Wissen
Tijdelijk Uitverkocht

Vaporesso Sky Solo Plus kit

 29,95

De Vaporesso Sky Solo Plus kit is een krachtige All-In-One (AIO) starter-set met een 3000mAh batterij.  Er worden twee coils en USB oplaadkabel bijgeleverd.

Wissen