Open pod systemen

Een open-pod systeem is een pod systeem waar u uw eigene e-liquids kunt gebruiken. Afhankelijk van het model, kunt u ook de coils vervangen. U hoeft dus geen nieuwe pods te kopen, tenzij u verschillende smaken wilt hebben. Als u liever voorgevulde capsules wilt gebruiken, dient u een closed pod systeem te bestellen. 

Pod systemen zijn altijd makkelijk in gebruik. Ze zijn bedoeld voor rokers die willen overstappen naar dampen door middel van iets kleins en simpels. Open pod systemen hebben ook beperkingen. Ten eerste zijn de batterijen best klein. Als u een stevige roker bent, is het verstandig om een tweede e-sigaret mee te nemen.

Heeft u verder advies nodig? We helpen u heel graag. Hier vindt u onze contactgegevens.

De Aspire Mulus Pod kit is een open pod systeem. Het werkt met een losse 18650 batterij en maakt gebruik van Tigon of Nautilus Coils.

Aspire Mulus kit

 44,95

De Aspire Mulus kit is een open pod systeem. Het werkt met een losse 18650 batterij en maakt gebruik van Tigon of Nautilus Coils.

Wissen
De Smok Fetch Mini pod kit is een open pod systeem met  een 1200mAh batterij en Variable Wattage. Geleverd met twee verschillende pods.

Smok Fetch Mini kit

 44,95

De Smok Fetch Mini kit is een open pod systeem met  een 1200mAh batterij en Variable Wattage. Geleverd met twee verschillende pods.

 
Wissen
De Smok Nord Pod Kit is een starter set met 1100mAh batterij en 2ml pod. U kunt uw eigen e-liquid gebruiken. Geleverd met twee SMOK Nord coils.

Smok Nord kit

 29,95

De Smok Nord Kit is een starter set met 1100mAh batterij en 2ml pod. U kunt uw eigen e-liquid gebruiken. Geleverd met twee SMOK Nord coils en oplaad kabel.

 
Wissen
Smok RPM 40 Pod kit is een open pod systeem met  een 1500mAh batterij en Variable Wattage. Geleverd met twee verschillende pods.

Smok RPM40 kit

 39,95

De Smok RPM40 kit is een open pod systeem met  een 1500mAh batterij en Variable Wattage. Geleverd met twee verschillende pods.

Wissen
De Smok Trinity Alpha pod kit is een top-fill open pod systeem met  een 1000mAh batterij. Geleverd met twee SMOK Nord Mesh coils.

Smok Trinity Alpha kit

 34,95

De Smok Trinity Alpha kit is een top-fill open pod systeem met een 1000mAh batterij. Geleverd met twee SMOK Nord Mesh coils.

Wissen