Hieronder vindt u al onze mods, starter-sets en elektrische sigaretten met Temperature Control mode. Met Temperature Control stelt u eigenlijk de maximale temperatuur in. Als die temperatuur bereikt wordt, blijft het apparat op dat niveau vuren.

 
De Dovpo Topside BF Squonker Mod is een gereguleerde 90W Bottom Feeder mod. Het is de eerste squonker waar u de fles in mod kunt vullen.Tijdelijk Uitverkocht

Dovpo Topside BF Squonker Mod

 84,95

De Dovpo Topside BF Squonker Mod is een gereguleerde 90W Bottom Feeder mod. Het is de eerste squonker waar u de fles in de mod kunt vullen.

Wissen
De Eleaf iStick Pico 25 kit bestaat uit een 80w mod met variable wattage en de Eleaf Ello verdamper. Er worden een extra glaasje en twee coils meegeleverd.Tijdelijk Uitverkocht

Eleaf iStick Pico 25 kit

 54,95

De Eleaf iStick Pico 25 kit bestaat uit een 80w mod met variable wattage en de Eleaf Ello verdamper. Er worden een extra glaasje en twee coils meegeleverd.

 
Wissen
De Eleaf Pico 25 80w mod is een variable wattage mod die tot 80 watt kan vuren. U kunt kiezen uit dampen op wattage, bypass en temperature control.

Eleaf iStick Pico 25 Mod

 34,95

De Eleaf Pico 25 mod is een variable wattage mod die tot 80 watt kan vuren. U kunt kiezen uit dampen op wattage, bypass en temperature control.

 
Wissen

Eleaf iStick Pico X kit

 54,95

De Eleaf iStick Pico X kit bestaat uit een mod met een soft touch afwerking en de 2ml Eleaf Melo 4 mini clearomizer. Er worden 2 coils bijgeleverd.

Wissen
De Eleaf iStick Pico X Mod is een variable wattage mod met een soft touch afwerking. U kunt kiezen uit dampen op wattage en temperature control.Tijdelijk Uitverkocht

Eleaf iStick Pico X Mod

 34,95

De Eleaf iStick Pico X Mod is een variable wattage mod met een soft touch afwerking. U kunt kiezen uit dampen op wattage en temperature control.

Wissen
De Geekvape Aegis Legend 200W TC box Mod is een water-, stof- en schockbestandig mod van Geek Vape. Geschikt voor dampen op wattage en temperature control.Tijdelijk Uitverkocht

GeekVape Aegis Legend 200W TC Box Mod

 59,95

De Geekvape Aegis Legend 200W TC box Mod is een water-, stof- en schokbestendig mod van Geek Vape. Geschikt voor dampen op wattage en temperature control.

Lees verder!
De Geekvape Aegis X Mod is een water-, stof- en schockbestandig mod van Geek Vape met OLED scherm. Geschikt voor dampen op wattage en temperature control.

GeekVape Aegis X Mod

 59,95

De Geekvape Aegis X Mod is een water-, stof- en schokbestendig mod van Geek Vape met OLED scherm. Hij is bijna onverwoestbare! Geschikt voor dampen op wattage en temperature control.

In winkelmand
De Vaporesso Gen kit bestaat uit een mod en een SKRR-S Sub-ohm clearomizer. Hij is geschikt voor Temperature Control en Variable Wattage. Er worden twee coils en oplaadkabel meegeleverd.

Vaporesso Gen kit

 64,95

De Vaporesso Gen kit bestaat uit een mod en een SKRR-S Sub-ohm clearomizer. Hij is geschikt voor Temperature Control en Variable Wattage. Er worden twee coils en oplaadkabel meegeleverd.

Wissen
De Vaporesso Gen mod is een 220W mod die werkt op twee 18650 batterijen.  Er wordt een USB oplaadkabel meegeleverd. Geschikt voor Temperature Control en Variable Wattage.

Vaporesso Gen Mod

 54,95

De Vaporesso Gen mod is een 220W mod die werkt op twee 18650 batterijen. Hij is geschikt voor Temperature Control en Variable Wattage. Er wordt een USB oplaadkabel meegeleverd.

Wissen
De Vaporesso Luxe 220w mod is een touch-screen mod die werkt op twee 18650  batterijen.  Er wordt een USB oplaadkabel bijgeleverd.Tijdelijk Uitverkocht

Vaporesso LUXE 220W Touch Screen TC Mod

 64,95

De Vaporesso Luxe 220w mod is een touch screen mod die werkt op twee 18650 batterijen. Er wordt een USB oplaadkabel meegeleverd.

Wissen