• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
 • Veilig betalen
 • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

Metaalsoort

Soort Batterij

Soort Accessoire

Soort Verdamper

Nicotinesterkte

PG/VG Verhouding

Vermogen

Diameter

Bouw Deck

Eigenschappen

Smaakprofiel

Soort e-liquid

Hoofdsmaak

 • Toon meer

Eigenschappen

IVG E-liquids met Freebase Nicotine

Filters

Hieronder vindt u de e-liquids van het Engelse merk IVG. Opgericht in 2016 door een jurist is IVG nu een globale vape brand. IVG smaken worden verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld. Voorheen bekend als HighVG, hebben ze sinds kort hun naam veranderd in IVG, een afkorting van I Vape Great. Tegenwoordig produceren ze trouwens ook Nicotine Salts e-liquid.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

IVG smaken

Hieronder vindt u de freebase nicotine e-liquids van deze Engelse producent, welke wij hebben opgenomen in ons assortiment. U kunt kiezen uit de volgende smaken:

 • Blue Raspberry: blauwe bessen, framboos en munt;
 • Bubblegum: kauwgom;
 • Cookie dough: koekjesdeeg;
 • Kiwi Lemon Kool: Kiwi, citroen en menthol;
 • Neon Lime: limoen sorbet;
 • Rainbow Blast: fruitige snoepjes en menthol;
 • Silver Tobacco: tabak en honing;
 • Spearmint: kruizemunt;
 • Strawberry Sensation: aardbeien snoepjes;
 • Summer Blaze: perzik en bessen limonade.
Meer informatie
Blauwe bessen, framboos, munt
3,95
Kauwgom
3,95
Koekjesdeeg
3,95
Kiwi, citroen en menthol
3,95
Limoen sorbet
3,95
Fruitige snoepjes en menthol
3,95
Tabak en honing
3,95
Kruizemunt
3,95
Aardbeien snoepjes
3,95
Perzik en bessen limonade
3,95

PG/VG verhouding van IVG e-liquids

De Propyleenglycol en Vegetarische Glycerine verhouding van deze e-liquid is 50%PG en 50%VG. Alle smaken zijn dus geschikt voor simpele e-sigaretten en pod systemen.

IVG eliquids bestellen

Het bestellen van deze eliquids op onze website is heel eenvoudig. U dient alleen maar de smaak te kiezen en de juiste nicotinesterkte te selecteren. Mocht de gewenste nicotine sterkte niet op voorraad zijn, kunt u meer flesjes bestellen en de inhoud mengen. Bijvoorbeeld, u kunt 20ml met 12mg/ml en 10ml nicotinevrij vloeistof mengen en goed schudden. U krijgt dan 30ml e-liquid met 8mg/ml nicotine. Een aantal van deze smaken zijn ook verkrijgbaar als Nic Salt e-liquids.

IVG eliquids en veiligheid

In verband met de huidige wetgeving verkopen wij e-liquids met nicotine in flesjes van 10ml. Alle e-liquid flesjes zijn ook voorzien van een kindveilige dop. In de verpakking treft u ook een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik in uw e-sigaret.

Waarschuwing omtrent het bestellen van een e-liquid

We verkopen geen e-liquids aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

Veiligheidswaarschuwing

Indien u daarvoor kiest, bevatten e-liquids de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Verder zijn deze producten niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

+

Leeftijds verificatie

Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
bent u 18 jaar of ouder?