Simple Essentials

Hieronder vindt u de eliquids van Simple Essentials, een lijn gemaakt door de Engelse producent Simple Vape Co. Alle smaken van de Simple Essentials serie hebben een samenstelling van 50%PG/50%VG. Door deze verhouding van Propyleenglycol en Vegetarische Glycerine zijn deze vloeistoffen uitermate geschikt voor simpele e-sigaretten en pod systemen.

Advies nodig over deze smaken uit het VK? Neem dan gerust contact met ons.

Verder lezen

 

Veiligheidswaarschuwing

Indien u daarvoor kiest, bevatten e-liquids de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Verder zijn deze producten niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Simple Essentials Apple Apple is een mix van zoete rode appels en zure groene appels. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Apple Apple

 3,95

Simple Essentials Apple Apple e-liquid is een mix van zoete rode appels en zure groene appels. Deze 50%PG/50%VG smak wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze vloeistof bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Simple Essentials Banana smaakt naar zoete banaan schuimpjes. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Banana

 3,95

Simple Essentials Banana smaakt naar zoete banaan schuimpjes. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in het VK.

Wissen
Simple Essentials Berry Ice is een mix van bessen met een beetje koolada. Deze e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Berry Ice

 3,95

Simple Essentials Berry Ice e-liquid is een mix van bessen met een beetje koolada. Deze smaak heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze vloeistof bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Simple Essentials Blackcurrant is een e-liquid met de smaak van zwarte bessen. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Black Currant

 3,95

Deze Black Currant e-liquid met de smaak van zwarte bessen hoort bij de Simple Essentials lijn van het merk Simple Vape Co. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK. Verkrijgbaar in 10ml flesjes.

Wissen
Simple Essentials Blueberry is een mix van blauwe bessen. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Blueberry

 3,95

Simple Essentials Blueberry van Simple Vape Co. is een mix van blauwe bessen. Deze Engelse e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes. Verder kunt u eenvoudig de nicotine sterkte kiezen.

Wissen
Simple Essentials Cherry is een mix van zoete kersen. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Cherry

 3,95

Simple Essentials Cherry is een mix van zoete kersen. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in het VK door Simple Vape Co

Wissen
Simple Essentials Cola is een e-liquid met de smaak van cola. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Cola

 3,95

Deze Cola e-liquid hoort bij de Simple Essentials lijn van het merk Simple Vape Co. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK. Verkrijgbaar in 10ml flesjes met kindveilige dop.

Wissen
Simple Essentials Cream Tobacco is een romige e-liquid met tabak smaak. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Cream Tobacco

 3,95

Deze Cream Tobacco e-liquid van Simple Essentials is een romige vloeistof met tabak smaak. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Simple Essentials Mango smaakt naar zoete mango. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Mango

 3,95

Simple Essentials Mango smaakt naar zoete mango. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in het VK.

Wissen
Simple Essentials Menthol heeft de smaak van munt en menthol. Deze e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in het VK.Tijdelijk Uitverkocht

Simple Essentials Menthol

 3,95

Simple Essentials Menthol e-liquid heeft de smaak van munt en menthol. Deze vloeistof heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Hij wordt verkocht in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes. 

Wissen
Simple Essentials Peach is een e-liquid met perzik smaak. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Peach

 3,95

Deze Peach smaak van de Simple Essentials lijn is een perzik e-liquid. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK door Simple Vape Co. Verkrijgbaar in 10ml flesjes.

Wissen
Simple Essentials Purple Grape smaakt naar zoete rode druiven. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Purple Grape

 3,95

De Purple Grape e-liquid van Simple Essentials smaakt naar zoete rode druiven. Deze smaak heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk door Simple Vape Co. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Simple Essentials Spearmint van Simple Vape Co. heeft de smaak van zoete kruizemunt. Deze 50%PG /50%VG wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Spearmint

 3,95

Deze Simple Essentials Spearmint e-liquid van Simple Vape Co. heeft de smaak van zoete kruizemunt. Deze 50%PG/50%VG vloeistof wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Simple Essentials Strawberry heeft de smaak van zoete rijpe aardbeien. Deze e-liquid heeft een verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in het VK.Tijdelijk Uitverkocht

Simple Essentials Strawberry

 3,95

Deze Strawberry e-liquid van Simple Essentials is een aardbei smaak van Simple Vape Co. Deze e-liquid heeft een verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze vloeistof bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Simple Essentials Super Fruits is een mix van bessen met een vleugje anijs en menthol. Deze Engelse e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding.

Simple Essentials Super Fruits

 3,95

Simple Essentials Super Fruits van het merk Simple Vape Co. is een mix van bessen met een vleugje anijs en menthol. Deze Engelse e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding. Verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen