Vampire Vape

Hieronder vindt u de smaken van het Engelse merk Vampire Vape. U kunt ook hun aanbod aan Nic-Salts bekijken. Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verder lezen

Veiligheidswaarschuwing

Indien u daarvoor kiest, bevatten e-liquids de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Verder zijn deze producten niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Vampire Vape Heisenberg is een mix van tropische vruchten, gecombineerd met een koele anijs smaak. Geproduceerd in het VK en verkocht 10ml flesjes.

Vampire Vape Heisenberg

 4,95

Heisenberg van het merk Vampire Vape smaakt naar tropische vruchten, gecombineerd met een koele anijs smaak. Deze Engelse e-liquid is verkrijgbaar in 10ml flesjes. Uiteraard kunt u uit verschillende nicotine sterktes kiezen. Deze vloeistof is geschikt voor simpele apparaten en pod systemen.

Wissen
Vampire Vape Pinkman is een mix van gele en rode vruchten. Een smaak voor fans van fruitige liquids. Deze e-liquid wordt ervaren als een ware fruitexplosie!

Vampire Vape Pinkman

 4,95

De Pinkman van het merk Vampire Vape is een e-liquid met de zoete smaak van geel en rood fruit. Deze vloeistof is ontwikkeld voor alle liefhebbers van fruitige liquids. U kunt deze Engelse vloeistof in 10ml flesjes bestellen. Uiteraard kunt u uit verschillende nicotine sterktes kiezen.

Wissen