• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
  • Veilig betalen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

Metaalsoort

Soort Batterij

Soort Accessoire

Soort Verdamper

Nicotinesterkte

PG/VG Verhouding

Vermogen

Diameter

Bouw Deck

Eigenschappen

Smaakprofiel

Soort e-liquid

Hoofdsmaak

Eigenschappen

Vampire Vape E-liquids met Freebase Nicotine

Filters

Hieronder vindt u de smaken van het Engelse merk Vampire Vape. U kunt ook hun aanbod aan Nic-Salts bekijken.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vampire Vape smaken en nicotine

U kunt zowel de Heisenberg (tropisch fruit en eucalyptus) als de Pinkman (mix van gele en rode vruchten) bestellen. Deze e-liquids horen tot Vampire Vape’s collectie met freebase nicotine. U kunt kiezen uit: nicotinevrij, 3mg/ml, 6mg/ml en 12mg/ml nicotine.

Meer informatie
Fruit en eucalyptus
4,95
Tropische vruchten en anijs
4,95
Rode bessen en menthol
4,95
Rode bessen en menthol
4,95
Drop en munt
4,95
Kersen, bessen en menthol
4,95
Karamel en butterscotch
4,95
Bessen en menthol
4,95
Bessen en anijs
4,95
Kersen
4,95
Aardbei en watermeloen
4,95
Bosvruchten en menthol
4,95
Frambozen limonade
4,95
Munt en menthol
4,95
Bosvruchten
4,95

PG/VG verhouding van Vampire Vape e-liquids

De Propyleenglycol en Vegetarische Glycerine verhouding is 60%PG en 40%VG, maar de 3mg/ml versie heeft een 50%PG/50%VG verhouding. Alle varianten zijn dus geschikt voor simpele e-sigaretten en pod systemen.
Als u een sub-ohm tank gebruikt of last van Propyleenglycol heeft, kan het zijn dat het PG gehalte te hoog is. In dit geval, kunt u beter de aroma’s bestellen om de e-liquid zelf te maken.

Vampire Vape eliquids bestellen

Het bestellen van deze eliquids op onze website is heel eenvoudig. U dient alleen maar de smaak te kiezen en de juiste nicotinesterkte te selecteren. Mocht de gewenste nicotine sterkte niet op voorraad zijn, kunt u meer flesjes bestellen en de inhoud mengen. Bijvoorbeeld, u kunt 20ml Heisenberg met 12mg/ml en 10ml nicotinevrij vloeistof mengen en goed schudden. U krijgt dan 30ml Heisenberg met 8mg/ml nicotine.

Vampire Vape eliquids en veiligheid

In verband met de huidige wetgeving verkopen wij e-liquids met nicotine in flesjes van 10ml. Alle e-liquid flesjes zijn ook voorzien van een kindveilige dop. In de verpakking treft u ook een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik in uw e-sigaret.

Waarschuwing omtrent het bestellen van een e-liquid

We verkopen geen e-liquids aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

Veiligheidswaarschuwing

Indien u daarvoor kiest, bevatten e-liquids de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Verder zijn deze producten niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

 

+

Leeftijds verificatie

Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
bent u 18 jaar of ouder?