• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
 • Veilig betalen
 • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

  Metaalsoort

   Soort Batterij

    Soort Accessoire

     Soort Verdamper

      Nicotinesterkte

       PG/VG Verhouding

        Vermogen

         Diameter

          Bouw Deck

           Eigenschappen

            Smaakprofiel

             Soort e-liquid

              Hoofdsmaak

               Eigenschappen

                Pepermunt E-liquid

                Filters

                Hieronder vindt u de vloeistoffen met peppermint smaak, een van onze menthol smaken.

                Voor vragen en advies kunt u uiteraard contact met onze klantenservice opnemen. Als u alvast een kijkje wilt nemen, kunt u ons assortiment bekijken.

                E-liquid waarschuwing

                Indien u daarvoor kiest, bevatten e-liquids de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Verder zijn deze producten niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

                Meer informatie

                Pepermunt e-liquid bestellen

                Bij ons kunt u uw favoriete e-liquid eenvoudig bestellen. Een aantal e-liquids zijn ook zonder nicotine te bestellen. Als u een e-liquid met nicotine wilt bestellen, kunt u natuurlijk de gewenste sterkte selecteren. Nicotinesterkte wordt weergegeven in hoeveelheid milligrammen nicotine per milliliter.

                Peppermint e liquid kiezen

                U kunt onze e-liquids sorteren op basis van merk en land van herkomst. Nicotine soort en PG/VG verhouding spelen ook een belangrijke rol in uw dampervaring.

                De meeste e-liquids met nicotine bevatten freebase nicotine, de meest zuivere vorm van nicotine. Freebase nicotine juices hebben een hogere pH waarde, waardoor ze een kriebel in uw keel geven (de zogenaamde ‘throat hit’). De meest voorkomende gehaltes zijn 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml.

                Nic-Salts komen zachter over op uw keel maar worden snel opgenomen in uw lichaam. Meestal zijn Nic-Salts verkrijgbaar met of 20mg/ml Nicotine Salts (NS) en soms met 10mg/ml.

                Wat betreft de PG en VG verhouding raden we het volgende:

                 

                Eliquid en veiligheid

                In verband met de huidige wetgeving verkopen wij e-liquids met nicotine in flesjes van 10ml. Alle e-liquid flesjes zijn ook voorzien van een kindveilige sluiting. In de verpakking treft u ook een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik in uw e-sigaret.

                Waarschuwing omtrent het bestellen van een e-liquid

                We verkopen geen e-liquids aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

                +

                Leeftijds verificatie

                Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
                bent u 18 jaar of ouder?