Perzik E-liquid

Bent u op zoek naar perzik e-liquid? Bij E-cigsmart vindt u diverse smaken e-liquids. Hieronder ziet u dus al onze vloeistoffen met deze smaak.

In verband met de Europese wetgeving verkopen wij e-liquids met nicotine uitsluitend in flesjes van 10ml. Alle e-liquid flesjes zijn ook voorzien van een kindveilige dop. U krijgt ook een bijsluiter die u voor het gebruik dient te lezen.

E-liquid merken verschillen in PG/VG verhouding. We raden u aan om hiermee rekening te houden. U kunt verschillende nicotine sterktes kiezen. Meestal kunt u kiezen vanaf 0mg tot 18mg/ml.  

Voor advies over de beste e-liquid voor uw elektrische sigaret, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Alien Vape Roswell

 5,95

Alien Vape Roswell is een fruitige mix van perziken, granaatappel, kiwi en citrus. Deze Amerikaanse e-liquid heeft een 30%PG/70%VG verhouding.

Wissen
El Patron Explosivos is een kauwgom met de smaak van perzik, aardbeien en limoen. Deze Nederlandse e-liquid is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

El Patron Explosivos

 3,95

El Patron Explosivos is een kauwgom met de smaak van perzik, aardbeien en limoen. Deze Nederlandse e-liquid heeft een PG/VG samenstelling van 30%PG en 70%VG. Hij is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes. U kunt hem ook zonder nicotine bestellen.

Wissen
El Patron Plomo is een mix van perzik en limoen. Deze Nederlandse e-liquid is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

El Patron Plomo

 3,95

El Patron Plomo is een mix van perzik en limoen. Deze Nederlandse e-liquid heeft een samenstelling van 30%PG en 70%VG. Hij is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes. U kunt hem ook zonder nicotine bestellen.

Wissen

Migo Peach Shake

 4,95

Migo Peach Shake is een perzik milkshake gemaakt met rijpe perziken, vanille ijs en melk. Deze Nicotine Salt e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding. U kunt hem bestellen in 10ml flesjes. U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nicotine sterkte.

Wissen
PULP Big Bob's Blend is een mix van tabak en perzik. De PG/VG verhouding is 40%/60%. Deze e-liquid wordt geproduceerd in Frankrijk.

PULP Big Bob’s Blend

 5,90

PULP Big Bob’s Blend is een mix van tabak en perzik. De PG/VG verhouding is 40%/60%. U kunt deze Franse e-liquids in 10ml flesjes bestellen.

Wissen
De Peach Skin e-liquid van Pulp brengt u de smaak van perzik met een PG/VG verhouding van 70%/30%. Deze e-liquid wordt geproduceerd in Frankrijk en wordt verkocht in 10ml flesjes.

PULP Peach Skin

 5,90

De Peach Skin e-liquid van Pulp brengt u de smaak van perzik met een PG/VG verhouding van 70%/30%. Deze e-liquid wordt geproduceerd in Frankrijk en wordt verkocht in 10ml flesjes.

Wissen
Simple Essentials Peach is een e-liquid met perzik smaak. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK.

Simple Essentials Peach

 3,95

Simple Essentials Peach is een e-liquid met perzik smaak. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK door Simple Vape Co. Verkrijgbaar in 10ml flesjes.

 
Wissen