Sinaasappel E-liquid

Bent u op zoek naar sinaasappel e-liquid? Bij E-cigsmart vindt u diverse smaken e-liquids. Hieronder ziet u dus al onze vloeistoffen met deze smaak.

In verband met de Europese wetgeving verkopen wij e-liquids met nicotine uitsluitend in flesjes van 10ml. Alle e-liquid flesjes zijn ook voorzien van een kindveilige dop. U krijgt ook een bijsluiter die u voor het gebruik dient te lezen.

E-liquid merken verschillen in PG/VG verhouding. We raden u aan om hiermee rekening te houden. U kunt verschillende nicotine sterktes kiezen. Meestal kunt u kiezen vanaf 0mg tot 18mg/ml.  

Voor advies over de beste e-liquid voor uw elektrische sigaret, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 
PULP Corne de Gazelle is een gebak met een vleugje sinaasappel. De PG/VG verhouding is 70%/30%. Deze e-liquid wordt geproduceerd in Frankrijk.

PULP Corne de Gazelle

 5,90

PULP Corne de Gazelle is een gebak met een vleugje sinaasappel. De PG/VG verhouding is 70%/30%. Deze 10ml e-liquid wordt geproduceerd in Frankrijk.

Wissen
Six Licks Salts Love Bite smaakt naar bloedsinaasappel gecombineerd met een mix van grapefruit. Deze Nic-Salt e-liquid wordt geproduceerd in het VK.

Six Licks Salts Love Bite

 5,95

Six Licks Salts Love Bite smaakt naar bloedsinaasappel gecombineerd met een mix van grapefruit. Deze Nic-Salt e-liquid wordt geproduceerd in het VK. Verkocht in 10ml flesjes.

In winkelmand