• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
  • Veilig betalen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

Metaalsoort

Soort Batterij

Soort Accessoire

Nicotinesterkte

PG/VG Verhouding

Vermogen

Diameter

Bouw Deck

Eigenschappen

Smaakprofiel

Soort e-liquid

Hoofdsmaak

Eigenschappen

Clearomizers

Filters

Clearomizers zijn verdampers die gebruik maken van fabriekscoils. De coil is het vervangbare element van e-smokers dat e-liquid verdampt. Een coil dient regelmatig vervangen te worden. We verkopen clearomizers van bekende merken zoals AspireJustFogInnokin en Eleaf.

Uiteraard kunt u ook contact met onze klantenservice opnemen voor persoonlijk advies.

Wilt u alvast ons assortiment bekijken? Bij elke clearomizer vindt u een uitgebreide beschrijving, zodat u de beste keuze kunt maken.

Meer informatie
Top-fill, DL en MTL
29,95
Top-fill, DL en MTL
32,45
Top-fill, 20mm
22,45
2ml Top-fill
12,95
22mm – MTL
24,95
Top-fill, sub-ohm
24,95
Top-fill, sub-ohm
24,95

Een clearomizer kiezen

Als u goede ervaringen met een bepaald merk heeft of reviews heeft gelezen, kunt u dat merk selecteren en uw nieuwe clearomizer eenvoudig bestellen.

Bij het kiezen van een verdamper is het  verstandig om rekening te houden met uw manier van dampen. Sommige verdampers zijn namelijk bedoeld voor Mouth-to Lung (MTL) dampen, andere voor Direct Lung (DL) dampen. Lees daarom in de beschrijving van elke tank de mogelijkheden van gebruik.

Verder zijn kenmerken zoals vulsysteem en luchttoevoer ook belangrijk. Bijvoorbeeld top-fill clearomizers zijn makkelijker in gebruik dan bottom-fill verdampers.

Clearomizers en accessoires

Af en toe dient u de coil te vervangen. Afhankelijk van de e-liquids die u gebruikt en uw damp patron, dient u de coils om de twee of drie weken te vervangen.

Een aantal clearomizers bieden u ook de optie om coils zelf te draaien. Daar heeft u een RBA deck voor nodig. Als het RBA deck niet meegeleverd wordt met de clearomizer, kunt u die vinden in de Accessoires sectie van onze webshop.

Clearomizers en veiligheid

Een aantal clearomizers kunnen gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken.

Waarschuwing omtrent het bestellen van clearomizers

We verkopen geen clearomizers aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

+

Leeftijds verificatie

Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
bent u 18 jaar of ouder?