Rebuildable Dripping Atomizers (RDAs)

Bent u op zoek naar een Rebuildable Dripping Atomizer? RDA’s of drippers zijn speciale verdampers waar u de coil zelf dient te bouwen. Drippers hebben geen reservoir. U dient dus regelmatig e-liquid erop te druppelen.

Verder lezen

RDAs en veiligheid

Deze rebuildable verdampers zijn bedoeld voor ervaren dampers. U dient namelijk de coil op het bouw-deck zelf te plaatsen. We raden u sterk aan om de coil te controleren op een gereguleerd apparaat alvorens het gebruik.

Verder kunnen deze verdampers gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken.

Waarschuwing omtrent het bestellen van RDA verdampers 

We verkopen geen RDA’s aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

De HellVape Dead Rabbit V2 RDA is een 24mm dual coil Rebuildable Dripping Atomizer. Deze dripper wordt geleverd met een extra drip-tip en squonk pin.

HellVape Dead Rabbit V2 RDA

 34,95

De HellVape Dead Rabbit V2 RDA is een 24mm dual coil Rebuildable Dripping Atomizer. Deze dripper wordt geleverd met een extra drip-tip en squonk pin.

 
Wissen
De Temple RDA van Vaperz cloud is een 25mm single coil Rebuildable Dripping Atomizer. Deze dripper wordt geleverd met een acrylic cap en squonk pin.

Vaperz Cloud Temple RDA

 44,95

De 2020 Temple RDA van Vaperz Cloud is een 25mm single coil Rebuildable Dripping Atomizer. Deze dripper wordt geleverd met een extra acrylic cap en squonk pin.

In winkelmand
Tijdelijk Uitverkocht

Steam Crave Aromamizer RDA

 9,95

De Steam Crave Aromamizer RDA is een 22mm Rebuildable Dripping Atomizer (RDA) . Deze dripper heeft een 510 aansluiting en een Dual post deck.

Lees verder!
De Wotofo Profile 1.5 Mesh RDA is een 24mm Rebuildable Dripping Atomizer. Deze dripper komt het best tot zijn recht op een squonker mod.Tijdelijk Uitverkocht

Wotofo Profile 1.5 RDA

 29,95

De Wotofo Profile 1.5 Mesh RDA is een 24mm Rebuildable Dripping Atomizer. Deze dripper komt het best tot zijn recht op een squonker mod.

Wissen