• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
  • Veilig betalen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

Metaalsoort

Soort Batterij

Soort Accessoire

Nicotinesterkte

PG/VG Verhouding

Vermogen

Diameter

Bouw Deck

Eigenschappen

Smaakprofiel

Soort e-liquid

Hoofdsmaak

Eigenschappen

Rebuildable Dripping Atomizer (RDA)

Filters

Bent u op zoek naar een Rebuildable Dripping Atomizer? RDA’s of drippers zijn speciale verdampers waar u de coil zelf dient te bouwen. Drippers hebben geen reservoir. U dient dus regelmatig e-liquid erop te druppelen.

Uiteraard kunt u ook contact met onze klantenservice opnemen voor persoonlijk advies. Wilt u alvast ons assortiment bekijken? Bij elke verdamper vindt u een uitgebreide beschrijving, zodat u de beste keuze kunt maken.

Meer informatie
Dual coil, 24mm
34,95

Een dripper bestellen

Als u goede ervaringen met een bepaald merk heeft of reviews heeft gelezen, kunt u dat merk selecteren en uw nieuwe RDA eenvoudig bestellen.

Als u een dripper wilt bestellen, dient u eerst te kiezen of u een single coil, dual coil of mesh dripper wil. Dripper kunnen ook verschillen in de soort mondstuk die ze gebruiken, namelijk 510 of 810 mondstukken. Het bouw deck en de soort mondstuk van een dripper geven vaak een indicatie van het wattage dat u kunt gebruiken.

Bij het kiezen van een verdamper is het altijd verstandig om rekening te houden met uw manier van dampen. Sommige RDAs zijn namelijk bedoeld voor Mouth-to Lung (MTL) dampen, andere voor Direct Lung (DL) dampen. Lees daarom in de beschrijving van elke tank de mogelijkheden van gebruik.

Een RDA in gebruik

Een dripper RDA is zeer geschikt om mee te beginnen om coils zelf te maken. Het plaatsen van het katoen heeft zeker invloed op uw smaakbeleving, maar het verkeerd plaatsen daarvan veroorzaakt geen lekkages. Verder is het met een dripper heel makkelijk om nieuwe smaken te proberen

Hoe vaak u dient het katoen of de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u het katoen eens per week te vervangen. Meestal kunt u de wick drie keer vervangen voordat u ook een nieuwe coil nodig heeft.

U kunt u alvast wat katoen en wickmateriaal kopen. Om de coil te bouwen zijn pre-built coils vaak de makkelijkste optie, maar we bieden ook een brede assortiment draad, van Kanthal, Roestvrij Staal (RVS), NiChrome (Ni80) en zo voort.

RDAs en veiligheid

Deze rebuildable verdampers zijn bedoeld voor ervaren dampers. U dient namelijk de coil op het bouw-deck zelf te plaatsen. We raden u sterk aan om de coil te controleren op een gereguleerd apparaat alvorens het gebruik.

Verder kunnen deze verdampers gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken.

Waarschuwing omtrent het bestellen van RDA verdampers

We verkopen geen RDA’s aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

+

Leeftijds verificatie

Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
bent u 18 jaar of ouder?