Rebuildable Tank Atomizers (RTAs)

Een Rebuildable Tank Atomizer (RTA) is een speciale soort verdamper waar u de coils zelf dient te bouwen. Verder lezen

RTAs en veiligheid

Deze verdampers zijn bedoeld voor ervaren dampers. U dient namelijk de coil op het bouw-deck zelf te plaatsen. We raden u sterk aan om de coil te controleren op een gereguleerd apparaat alvorens het gebruik.

Verder kunnen deze tanks gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken.

Waarschuwing omtrent het bestellen van RTA verdampers 

We verkopen geen RTA’s aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

De Innokin ARES 2 MTL RTA is een 2ml Mouth to Lung (MTL) verdamper. Er worden twee voorgedraaide coils, twee handige coil jigs, extra mondstuk en een extra glaasje bijgeleverd.

Innokin Ares 2 MTL RTA

 34,95

De Innokin ARES 2 MTL RTA is een 2ml Mouth to Lung (MTL) verdamper. Er worden twee voorgedraaide coils, twee handige coil jigs, een extra mondstuk en een extra glaasje bijgeleverd.

Wissen

Dovpo Blotto Mini RTA

 34,95

De Blotto Mini RTA van Blotto is de nieuwe en kleinere versie van Bogan’s dual coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA). Deze verdamper heeft instelbare luchttoevoer en is top-fill. Er worden twee bubble glaasjes bijgeleverd.

 
Wissen
De Pandora MTL RTA van Yacht Vape is een single coil RTA voor Mouth-to-Lung dampen. U kunt een single coil bouwen. De diameter is 22mm.Tijdelijk Uitverkocht

Yacht Vape Pandora MTL RTA

 29,95

De Pandora MTL RTA van Yacht Vape is een single coil RTA voor Mouth-to-Lung dampen. De diameter is 22mm en u kunt de schoorsteen verlengen.

Lees verder!
De GeekVape Zeus X Mesh RTA is een mesh en single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. 

GeekVape Zeus X Mesh RTA

 34,95

De GeekVape Zeus X Mesh RTA is een mesh en single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA). Deze verdamper beschikt over instelbare luchttoevoer aan de bovenkant, waardoor u geen kans op lekkage heeft.

Wissen
De Augvape Intake Dual RTA is een 26mm dual coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.Tijdelijk Uitverkocht

Augvape Intake Dual RTA

 34,95

De Augvape Intake Dual RTA is een 26mm dual coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.

Wissen

HellVape Dead Rabbit V2 RTA

 34,95 34,99

De HellVape Dead Rabbit V2 RTA is een 25mm dual coil Rebuildable Tank Atomizer. Deze verdamper wordt geleverd met een extra (fatboy) glaasje.

Wissen
De Innokin ARES MTL RTA is een 2ml Mouth to Lung (MTL) verdamper. Er worden twee handige coil jigs en een extra glaasje bijgeleverd.Tijdelijk Uitverkocht

Innokin Ares MTL RTA

 24,95 24,99

De Innokin ARES MTL RTA is een 2ml Mouth to Lung (MTL) verdamper. Er worden twee voorgedraaide coils, twee handige coil jigs, extra mondstuk en een extra glaasje bijgeleverd.

Wissen
25mm RTATijdelijk Uitverkocht

Kaees Solomon 3 RTA

 34,95

De Kaees Solomon 3 RTA is een rebuildable tank atomizer met 25mm diameter. De deck van deze top air-flow verdamper is geschikt voor single en dual coils.

Wissen
De OFRF Gear RTA is een 24mm single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.Tijdelijk Uitverkocht

OFRF Gear RTA

 34,95

De OFRF Gear RTA is een 24mm single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.

 
Wissen
De Oumier WASP Nano MTL RTA is een 22mm Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchtoevoer. Deze top-fill RTA heeft een single coil deck.Tijdelijk Uitverkocht

Oumier WASP Nano MTL RTA

 24,95

De Oumier WASP Nano MTL RTA is een 22mm Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Deze top-fill RTA heeft een single coil deck.

Wissen
De Vandy Vape Kylin M Mesh RTA is een mesh en single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.Tijdelijk Uitverkocht

Vandy Vape Kylin M Mesh RTA

 39,95

De Vandy Vape Kylin M Mesh RTA is een mesh en single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.

Wissen
De Vapefly Brunhilde MTL RTA is een 2ml Mouth to Lung (MTL) verdamper. Er worden verschillende voorgedraaide coils en een extra glaasje bijgeleverd.Tijdelijk Uitverkocht

Vapefly Brunhilde MTL RTA

 39,95

De Vapefly Brunhilde MTL RTA is een 2ml Mouth to Lung (MTL) verdamper. Er worden verschillende voorgedraaide coils en een extra glaasje bijgeleverd.

 
Wissen