• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
 • Veilig betalen
 • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

  Metaalsoort

   Soort Batterij

    Soort Accessoire

     Nicotinesterkte

      PG/VG Verhouding

       Vermogen

        Diameter

        Bouw Deck

        Eigenschappen

         Smaakprofiel

          Soort e-liquid

           Hoofdsmaak

            Eigenschappen

             Rebuildable Tank Atomizer (RTA)

             Filters

             Een Rebuildable Tank Atomizer (RTA) is een speciale soort verdamper waar u de coils zelf dient te bouwen.

             Uiteraard kunt u contact met onze klantenservice opnemen voor persoonlijk advies. Wilt u alvast ons assortiment bekijken? Bij elke rebuildable tank vindt u een uitgebreide beschrijving, zodat u de beste keuze kunt maken.

             Meer informatie
             Single Coil, 24mm

             Uitverkocht

             Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

             32,95
             Dual coil, 25mm
             34,9534,99

             Een rebuildable tank bestellen

             Als u goede ervaringen met een bepaald merk heeft of reviews heeft gelezen, kunt u dat merk selecteren en uw nieuwe RTA eenvoudig bestellen.

             Een RTA kiezen

             Als u een rebuildable verdamper wilt bestellen, dient u eerst te kiezen of u een single coil, dual coil of mesh tank wil. Rebuildables kunnen ook verschillen in de soort mondstuk die ze gebruiken, namelijk 510 of 810 mondstukken. Het bouw deck en de soort mondstuk geven vaak een indicatie van het wattage dat u kunt gebruiken.

             Bij het kiezen van een verdamper is het altijd verstandig om rekening te houden met uw manier van dampen. Sommige RTAs zijn namelijk bedoeld voor Mouth-to Lung (MTL) dampen, andere voor Direct Lung (DL) dampen. Lees daarom in de beschrijving van elke tank de mogelijkheden van gebruik.

             Een RTA in gebruik

             Coils  bouwen voor een RTA is iets moeilijker dan voor een RDA. Het plaatsen van het katoen is heel belangrijk. Als u het katoen verkeerd plaatst of als u te weinig katoen gebruikt, heeft u kans op lekkage.

             Helaas kan te veel katoen ook problemen veroorzaken. U heeft namelijk dan meer kans op dry-hits. We helpen u graag met tips en advies, maar u kunt ook verschillende tutorials op het internet vinden.

             Hoe vaak u dient het katoen of de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u het katoen eens per week te vervangen. Meestal kunt u de wick drie keer vervangen voordat u ook een nieuwe coil nodig heeft.

             U kunt u alvast wat katoen en wickmateriaal kopen. Om de coil te bouwen zijn pre-built coils vaak de makkelijkste optie, maar we bieden ook een brede assortiment draad, van Kanthal, Roestvrij Staal (RVS), NiChrome (Ni80) en zo voort.

             RTAs en veiligheid

             Deze verdampers zijn bedoeld voor ervaren dampers. U dient namelijk de coil op het bouw-deck zelf te plaatsen. We raden u sterk aan om de coil te controleren op een gereguleerd apparaat alvorens het gebruik.

             Verder kunnen deze tanks gebruik maken van coils met een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken.

             Waarschuwing omtrent het bestellen van RTA verdampers

             We verkopen geen RTA’s aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

             Algemene voorwaarden gewijzigd

             Onze Algemene Voorwaarden zijn veranderd!

             U wordt vriendelijk verzocht om onze nieuwe Algemene Voorwaarden te bekijken voordat u op deze site gaat inloggen.

             +

             Leeftijds verificatie

             Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
             bent u 18 jaar of ouder?