CirKus

CirKus e-liquids worden in Frankrijk geproduceerd. De Classic Wanted e-liquids smaken naar tabak in combinatie met andere smaken. Deze vloeistoffen hebben een verhouding van 50%VG/50%PG. Ze zijn dus geschikt voor simpele e-sigaretten en pod systemen. Verder lezen

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Deze producten bevatten de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Deze producten is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Cirkus Classic Wanted Brave is een lichte tabakssmaak met een biscuit met room en koffie. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding.

CirKus Classic Wanted Brave

 5,45

CirKus Classic Wanted Brave e-liquid is een lichte tabakssmaak met een biscuit met room en koffie. Deze Franse vloeistof heeft een 50PG/50VG verhouding. Hij is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Cirkus Classic Wanted Gourmet is een lichte tabak met vanille bourbon en versgebakken biscuit. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding.

CirKus Classic Wanted Gourmet

 5,45

CirKus Classic Wanted Gourmet is een lichte tabak met vanille bourbon en vers gebakken biscuit. Deze 10ml e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding. Verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Cirkus Classic Wanted Reserve is een lichte tabak met vanille rum en rijpe bananen. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding.

CirKus Classic Wanted Reserve

 5,45

CirKus Classic Wanted Reserve e-liquid is een lichte tabak smaak met vanille, rum en rijpe bananen. Deze Franse vloeistof heeft een 50PG/50VG verhouding. U kunt hem bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

 
Wissen
Cirkus Classic Wanted savage is een blonde tabak met karamel en pecannoten. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding.

CirKus Classic Wanted Savage

 5,45

CirKus Classic Wanted Savage e-liquid is een blonde tabak met karamel en pecannoten. Deze smaak uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding. Hij is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Cirkus Classic Wanted Sweet is een tabak met granen en romige karamel. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding.

CirKus Classic Wanted Sweet

 5,45

CirKus Classic Wanted Sweet e-liquid is een tabak smaak met granen en romige karamel. Deze vloeistof uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding. Hij wordt verkocht in 10ml flesjes met verschillende sterktes nicotine.

 
Wissen
Cirkus Classic Wanted Vertigo is een blonde tabak met amaretto en vanille. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding.

CirKus Classic Wanted Vertigo

 5,45

CirKus Classic Wanted Vertigo e-liquid is een blonde tabak smaak met amaretto en vanille. Deze vloeistof uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding. Hij wordt verkocht in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes. 

Wissen