CirKus

CirKus e-liquids worden in Frankrijk geproduceerd. De Classic Wanted e-liquids smaken naar tabak in combinatie met andere smaken. Deze e-liquids hebben een verhouding van 50%VG/50%PG. Ze zijn dus geschikt voor simpele e-sigaretten en pod systemen.

De Classic Wanted e-liquids zijn verkrijgbaar met 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 16mg/ml nicotine. In verband met de EU wetgeving kunt u deze Franse e-liquids alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flessen hebben een kindveilige dop. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen voor gebruik.

CirKus e-liquids worden gemaakt door Vincent Dans Les Vapes (VDLV). VDLV selecteert aroma’s exclusief voor inhalatie. Ze maken uitsluitend gebruik van hun vaping-grade nicotine.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Deze producten bevatten de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Deze producten is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Cirkus Classic Wanted Brave is een lichte tabakssmaak met een biscuit met room en koffie. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding.

CirKus Classic Wanted Brave

 5,45

CirKus Classic Wanted Brave is een lichte tabakssmaak met een biscuit met room en koffie. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding. Verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Cirkus Classic Wanted Gourmet is een lichte tabak met vanille bourbon en versgebakken biscuit. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding.

CirKus Classic Wanted Gourmet

 5,45

CirKus Classic Wanted Gourmet is een lichte tabak met vanille bourbon en vers gebakken biscuit. Deze 10ml e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding. Verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Cirkus Classic Wanted Reserve is een lichte tabak met vanille rum en rijpe bananen. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding.

CirKus Classic Wanted Reserve

 5,45

CirKus Classic Wanted Reserve is een lichte tabak met vanille, rum en rijpe bananen. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding. Verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Cirkus Classic Wanted savage is een blonde tabak met karamel en pecannoten. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding.

CirKus Classic Wanted Savage

 5,45

CirKus Classic Wanted Savage is een blonde tabak met karamel en pecannoten. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding. Verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Cirkus Classic Wanted Sweet is een tabak met granen en romige karamel. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding.

CirKus Classic Wanted Sweet

 5,45

CirKus Classic Wanted Sweet is een tabak met granen en romige karamel. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding. Verkocht in 10ml flesjes.

Wissen
Cirkus Classic Wanted Vertigo is een blonde tabak met amaretto en vanille. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding.

CirKus Classic Wanted Vertigo

 5,45

CirKus Classic Wanted Vertigo is een blonde tabak met amaretto en vanille. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding. Verkocht in 10ml flesjes. 

Wissen