El Patron

El Patron E-liquids worden in Nederland gefabriceerd onder hoge kwaliteitsnormen: ISO9001, ISO14001 en HACCP. De verhouding van Propyleenglycol en Vegetarische Glycerine van deze vloeistoffen is 30%PG/70%VG. Ze zijn dus uitermate geschikt voor sub-ohm dampen. Verder lezen

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Deze producten bevatten de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Deze producten is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

El Patron El Diablo is een mix van lychee en eucalyptus. Deze Nederlandse e-liquid komt in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

El Patron El Diablo

 3,95

El Patron El Diablo is een mix van mangosteen, lychee en eucalyptus. Deze Nederlandse e-liquid heeft een samenstelling van 30%PG en 70%VG. Hij is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes. U kunt hem ook zonder nicotine bestellen.

Wissen
El Patron Explosivos is een kauwgom met de smaak van perzik, aardbeien en limoen. Deze Nederlandse e-liquid is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.Tijdelijk Uitverkocht

El Patron Explosivos

 3,95

El Patron Explosivos e-liquid is een kauwgom met de zoete smaak van perzik, aardbeien en limoen. Deze vloeistof uit Nederland heeft een PG/VG samenstelling van 30%PG en 70%VG. Hij is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes. U kunt hem ook zonder nicotine bestellen.

Wissen
El Patron La Puta heeft de frisse smaak van zwarte bessen en munt. Deze Nederlandse e-liquid is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

El Patron La Puta

 3,95

El Patron La Puta e-liquid heeft de verfrissende smaak van zwarte bessen en munt. Deze vloeistof uit Nederland heeft een PG/VG samenstelling van 30%PG en 70%VG. Hij is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes. U kunt hem ook zonder nicotine bestellen.

Wissen
El Patron Plata is een mix van verse aardbeien en limoen. Deze Nederlandse e-liquid is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

El Patron Plata

 3,95

El Patron Plata e-liquid is een cocktail van aardbeien en limoen. Deze Nederlandse smaak heeft een samenstelling van 30%PG en 70%VG. Hij is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes, maar ook zonder nicotine.

Wissen
El Patron Plomo is een mix van perzik en limoen. Deze Nederlandse e-liquid is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

El Patron Plomo

 3,95

El Patron Plomo is een mix van perzik en limoen. Deze Nederlandse e-liquid heeft een samenstelling van 30%PG en 70%VG. Hij is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes. U kunt hem ook zonder nicotine bestellen.

Wissen
El Patron Tranquilo smaakt naar gember en cactus. Deze Nederlandse e-liquid is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

El Patron Tranquilo

 3,95

El Patron Tranquilo e-liquid smaakt naar gember en cactus. Deze Nederlandse vloeistof heeft een PG/VG samenstelling van 30%PG en 70%VG. Hij is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes. U kunt hem ook zonder nicotine bestellen.

Wissen