Migo (voorheen Myflo en VAPR) is een producent van e-liquid gevestigd in Amsterdam, Nederland. De Migo e-liquids bevatten Nicotine Salts voor een snellere nicotine opname. Deze e-liquids hebben een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG en ze zijn bedoeld voor dampen op lage wattages. Verder lezen

U kunt kiezen uit de volgende smaken:

Almond Tobacco smaakt naar tiramisu en tabak.
Blueberry Tart is een e-liquid met de smaak van bosbessen taart.
Dry Aged Tobacco is een mix van gedroogd tabak.
Euka Menthol heeft een pure menthol smaak.
Lemon Meringue is een smaakvolle lemon taart.
Peach Shake is een perzik milkshake gemaakt met rijpe perziken, vanille ijs en melk.
Smooth Tobacco heeft een pure tabakssmaak.
Strawberry Lemonade smaakt naar aardbeien limonade.
Tropical Mix smaakt naar dragonfruit, kiwi, bosbessen en kokosnoot.

Verder lezen

Migo Almond Tobacco

4,95

Migo Almond Tobacco smaakt naar tiramisu en tabak. Deze Nicotine Salts e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in Nederland.

Wissen

Migo Blueberry Tart

4,95

Migo Blueberry Tart is een e-liquid met de smaak van bosbessen taart. Deze e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in Nederland.

Wissen

Migo Dry Aged Tobacco

4,95

Migo Dry Aged Tobacco is een mix van gedroogd tabak. Deze Nicotine Salts e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in Nederland.

Wissen

Migo Euka Menthol

4,95

Migo Euka Menthol heeft een pure menthol smaak. Deze e-liquid met Nicotine Salts heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in Nederland.

Wissen

Migo Lemon Meringue

4,95

Migo Lemon Meringue is een smaakvolle lemon taart. Deze Nic Salts e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in Nederland.

Wissen

Migo Peach Shake

4,95

Migo Peach Shake is een perzik milkshake gemaakt met rijpe perziken, vanille ijs en melk. Deze Nicotine Salt e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding.

Wissen

Migo Smooth Tobacco

4,95

Migo Smooth Tobacco heeft een pure tabakssmaak. Deze Nicotine Salts e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in Nederland.

Wissen
Migo aardbeien limonade e-liquid

Migo Strawberry Lemonade

4,95

Migo Strawberry Lemonade smaakt naar aardbeien limonade. Deze Nederlandse e-liquid met Nicotine Salts heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG.

Wissen
Migo Tropical Mix 10ml e-liquid

Migo Tropical Mix

4,95

Migo Tropical Mix smaakt naar dragonfruit, kiwi, bosbessen en kokosnoot. Deze Nederlandse e-liquid met Nic Salts heeft een verhouding van 50%PG/50%VG.

Wissen