Millers Juice

Millers Juice is een Nederlandse producent van e-liquids. De productie is gecertificeerd  met TUV NEN-EN-ISO 9001:2008. Ze waren dus een van de eerste Nederlandse e-liquid producenten. Ook maken ze alleen gebruik van ingrediënten van Nederlandse bodem. Kwaliteit, dat is de basis van het Millers concept. Zij leggen de lat zo hoog mogelijk, voor U! Nederlands kwaliteit dus, puur en zuiver volgens de hoogste normering.

Uit hun assortiment hebben we een aantal smaken van de Goldline geselecteerd: 

Advies nodig over de juiste smaak? Neem dan gerust contact met ons.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Deze producten bevatten de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Deze producten is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Millers Juice 1001 Nights is een mix van filtertabak en Turks tabak. Deze e-liquid van de Goldline heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG.

Millers Juice 1001 Nights

 4,95

Millers Juice 1001 Nights e-liquid is een mix van filtertabak en Turks tabak. Deze vloeistof van de Goldline heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG. Deze Nederlandse juice wordt verkocht in 10ml flesjes met verschillende sterktes nicotine.

Wissen
Millers Juice Caribbean Rum Sauce is een mix van tabak, rum en vanille. Deze e-liquid van de Goldline heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG. Verkocht in 10ml flesjes.

Millers Juice Caribbean Rum Sauce

 4,95

Millers Juice Caribbean Rum Sauce is een mix van tabak, rum en vanille. Deze vloeistof van de Goldline heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG. Deze Nederlandse juice wordt verkocht in 10ml flesjes met verschillende sterktes nicotine.

Wissen
Millers Juice 1001 Three Strikes Out een lichte tabak smaak.

Millers Juice Three Strikes Out

 4,95

Millers Juice Three Strikes Out is een lichte tabak smaak. Deze vloeistof van de Goldline heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG. Deze Nederlandse juice wordt verkocht in 10ml flesjes met verschillende sterktes nicotine.

Wissen