OFRF

Bent u op zoek naar OFRF producten? Hieronder vindt u een overzicht van alle verdampers, coils en accessoires van het merk . 

Deze producten zijn bedoeld voor zowel Mouth-to-Lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. Lees in de beschrijving van elk product de gebruiksmogelijkheden.

Het is een gloednieuw bedrijf die opgericht is in oktober van 2018. Doordat het bedrijf zo nieuw is maakt het alleen gebruik van de nieuwste technologieën beschikbaar op de markt. Zo ziet u bijvoorbeeld veel mesh producten bij hun langskomen. De Gear RTA is één van de meesterwerken die voorkomt in het repertoire van het bedrijf.

Wilt u meer informatie over deze producten? We helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

De OFRF Gear RTA is een 24mm single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.Tijdelijk Uitverkocht

OFRF Gear RTA

 34,95

De OFRF Gear RTA is een 24mm single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.

 
Wissen
De OFRF NexMESH Sub Ohm Tank is een mesh tank met instelbare luchttoevoer. Er worden een extra glaasje en twee coils (kanthal en RVS) bijgeleverd.

OFRF NexMESH Sub Ohm Tank

 29,95

De OFRF NexMESH Sub Ohm Tank is een mesh tank met instelbare luchttoevoer. Er worden een extra glaasje en twee coils (kanthal en RVS) bijgeleverd.

 
Wissen
De OFRF mesh coils zijn coils voor de Wotofo Profile RDA. en Wotofo Profile Unity RTA. Ze worden verkocht per 10 stuks. Elke coil heeft een weerstand van 0.13ohm.

OFRF Profile RDA en RTA Nexmesh Coils

 9,95

De OFRF mesh coils zijn coils voor de Wotofo Profile RDA. en Wotofo Profile Unity RTA. Ze worden verkocht per 10 stuks. Elke coil heeft een weerstand van 0.13ohm (Kanthal) of 0.15ohm (SS316L)

Wissen