Twelve Monkeys

Twelve Monkeys produceert e-liquid met tenminste 70%VG in Canada. Uit hun assortiment hebben we de volgende smaken geselecteerd: Verder lezen

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Deze producten bevatten de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Deze producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

 
Twelve Monkeys Congo Cream is een mix van vanille en aardbei. Deze Canadese e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 30%PG/70%VG.

Twelve Monkeys Congo Cream

 14,95

Twelve Monkeys Congo Cream is een mix van vanille en aardbei. Deze Canadese e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 30%PG/70%VG. Verkocht in een setje van drie flesjes van 10ml.

Wissen
Twelve Monkeys Kanzi is een mix van aardbeien, kiwi en watermeloen. Deze Canadese e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 20%PG/80%VG.

Twelve Monkeys Kanzi

 14,95

Twelve Monkeys Kanzi is een mix van aardbeien, kiwi en watermeloen. Deze Canadese e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 20%PG/80%VG. Verkocht in een setje van drie flesjes van 10ml.

 
Wissen
Twelve Monkeys Matata is een mix van druiven en zoete rode appels. Deze Canadese e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 20%PG/80%VG.

Twelve Monkeys Matata

 14,95

Twelve Monkeys Matata is een mix van druiven en zoete rode appel. Deze Canadese e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 20%PG/80%VG. Verkocht in een setje van drie flesjes van 10ml.

Wissen