Uwell

Bent u op zoek naar Uwell producten? Hieronder vindt u een uitgebreide selectie coils, glaasjes en accessoires voor tanks en clearomizers van dit merk.

Ze zijn vooral bekend voor hun succesvolle Crown tanks. Deze verdampers zijn vooral bedoeld voor Direct Lung (DL) dampen. Ze hebben een heel goed e-liquid toevoer. Daarom zijn ze ook zeer geschikt voor e-liquids met meer dan 70% VG.

Een aantal coils hebben Roestvrij Staal (RVS draad). U kunt ze dus ook met Temperature Control gebruiken. Variable Wattage blijft uiteraard ook mogelijk.

Wilt u meer informatie over deze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De coils voor de Uwell Crown III en Crown III mini clearomizer worden verkocht per 4 stuks. U kunt kiezen uit 0.4ohm, 0.25ohm en 0.5ohm weerstand.

Uwell Crown 3 (III) coils

 12,95

De Uwell Crown 3 (III) coils zijn geschikt voor de Uwell Crown 3 (III) clearomizer, ook in de Mini versie.  Ze worden verkocht per 4 stuks. U kunt kiezen uit 0.4ohm, 0.25ohm en 0.5ohm weerstand.

Wissen
Pack of 4 coils for the Uwell Crown 4 clearomizer.

Uwell Crown 4 (IV) coils

 12,95

Pack van 4 Uwell Crown 4 (IV) coils. Deze coils zijn gemaakt met Roestvrij Staal (RVS) en worden verkocht per 4 stuks. U kunt kiezen uit 0.2ohm en 0.4ohm weerstand.

 
Wissen