Vampire Vape

Bent u op zoek naar Vampire Vape e-liquids of flavors? Hieronder vindt u de smaken van deze Engelse producent.  U kunt zowel de Heisenberg (tropisch fruit en eucalyptus) als de Pinkman (mix van gele en rode vruchten) bestellen als freebase nicotine e-liquid en Nic-Salts, maar ook als aroma’s. Verder lezen

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Een aantal van deze producten bevatten de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Deze producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Deze producten zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Vampire Vape Heisenberg is een mix van tropische vruchten, gecombineerd met een koele anijs smaak. Geproduceerd in het VK en verkocht 10ml flesjes.

Vampire Vape Heisenberg

 4,95

Vampire Vape Heisenberg smaakt naar tropische vruchten, gecombineerd met een koele anijs smaak. Deze Engelse e-liquid wordt verkocht 10ml flesjes. Deze vloeistof is geschikt voor simpele apparaten en pod systemen. Hij is verkrijgbaar zowel met als zonder nicotine.

Wissen
Vampire Vape Pinkman is een mix van gele en rode vruchten. Een smaak voor fans van fruitige liquids. Deze e-liquid wordt ervaren als een ware fruitexplosie!

Vampire Vape Pinkman

 4,95

Vampire Vape Pinkman is een e-liquid met de zoete smaak van gele en rode vruchten. Een vloeistof voor alle fans van fruitige liquids. U kunt deze Engelse vloeistof in 10ml flesjes bestellen met verschillende nicotine sterktes, maar ook zonder nicotine.

Wissen
Vampire Vape Pinkman Nic Salts is een mix van gele en rode vruchten. Deze e-liquid uit het Verenigd Koninkrijk heeft een 50%PG/50%VG verhouding.

Vampire Vape Pinkman Nic Salts

 4,95

Vampire Vape Pinkman Nic Salts e-liquid is een mix van gele en rode vruchten. Deze smaak uit het Verenigd Koninkrijk heeft een 50%PG/50%VG verhouding. Verkocht in 10ml flesjes met 20mg/ml Nic Salt (NS).

In winkelmand