Vandy Vape

Vandy Vape is een fabrikant van verdampers. Zij maken zowel Rebuildable Tank Atomizers (RTA’s) als Rebuildable Dripping Atomizers (RDA’s). Bij deze tanks dient u dus zelf de coil te bouwen.

Een aantal van hun tanks en drippers zijn gericht op Mouth-to-Lung (MTL) dampen, maar ze hebben ook Direct Lung (DL) verdampers op de markt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de Kylin M Mesh RTA tank. De focus is altijd op de smaakbeleving. 

Wilt u meer informatie over deze producten? Heeft u misschien hulp nodig bij het bouwen van uw rebuildable tank? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

U kunt alvast wat tools hier bestellen.

De Vandy Vape Kylin M Mesh RTA is een mesh en single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.Tijdelijk Uitverkocht

Vandy Vape Kylin M Mesh RTA

 39,95

De Vandy Vape Kylin M Mesh RTA is een mesh en single coil Rebuildable Tank Atomizer (RTA) met instelbare luchttoevoer. Er wordt een extra glaasje bijgeleverd.

Wissen
Doosje met 10 Vandy Vape Kylin M Mesh RTA mesh coils U kunt kiezen uit 0.15ohm en 0.2ohm weerstand.Tijdelijk Uitverkocht

Vandy Vape Kylin M Mesh RTA Mesh

 4,95

Doosje met 10 Vandy Vape Kylin M Mesh RTA mesh coils. U kunt kiezen uit 0.15ohm en 0.2ohm weerstand.

Wissen
Vandy Vape Mesh Coil Cotton Laces zijn stukjes katoen voor de Vandy Vape Kylin M mesh RTA. Hij is beschikbaar met een diameter van 6mm. Verkocht per 10 stuks van 60mm.Tijdelijk Uitverkocht

Vandy Vape Mesh Coil Cotton Laces

 3,45

Vandy Vape Mesh Coil Cotton Laces zijn stukjes katoen voor de Vandy Vape Kylin M mesh RTA. Hij is beschikbaar met een diameter van 6mm. Verkocht per 10 stuks van 60mm.

Lees verder!