VaporArt is een Italiaanse producent van zowel e-liquids als flavorshots. Zij maken hun producten in Italië met ingrediënten van farmaceutische kwaliteit. U kunt kiezen uit e-liquids (voornamelijk tabakssmaken, met of zonder nicotine), Shake and Vape aroma’s en Flavorshots. Verder lezen

 

VaporArt British Tobacco

5,50

VaporArt British Tobacco heeft aroma’s gewonnen uit tabaksbladeren, met lichte hintjes sigaar en robuuste houttonen. 50%PG/50%VG e-liquid verkocht per 10ml.

Wissen

VaporArt Brown Tobacco

5,50

VaporArt Brown Tobacco heeft een authentieke tabakssmaak gewonnen uit Burley en gebrande tabaksextracten. Deze e-liquid wordt geproduceerd in Italie.

Wissen

VaporArt Lattementa

5,50

Vaporart Lattementa E-liquid smaakt naar een traditioneel en verfrissend Italiaanse drankje: romige melk en munt siroop. Geproduceerd in Italie.

Wissen

VaporArt Malby

5,50

De Malby van VaporArt is een e-liquid met aroma’s van tabaksbladeren. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in Italie en verkocht in 10ml flesjes.

Wissen

VaporArt Maxx Tobacco

5,50

VaporArt Maxx Tobacco is een licht geroosterd noten tabak met een intense aromatische afdronk. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG /50%VG.

Wissen

VaporArt MelaKiwi

5,50

De MelaKiwi van de Italiaanse producent VaporArt is een uitgebalanceerde mix van frisse appel en, dominant maar niet overweldigende, kiwi.

Wissen

VaporArt Menta

5,50

VaporArt Menta wordt gemaakt van extracten van pepermunt bladeren met een PG/VG verhouding van 50%PG /50%VG en wordt verkocht in 10ml flesjes.

Wissen

VaporArt Moravioletta

5,50

VaporArt Moravioletta is zoete wilde bramen met de verse florale invloed van violet. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in Italie.

Wissen

VaporArt Old West Tobacco

5,50

De Old West Tobacco van VaporArt heeft een geroosterde tabakssmaak. Deze Italiaanse e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG.

Wissen

VaporArt Regular

5,50

VaporArt Regular is een neutrale tabak smaak met een vleugje zoethout. Deze Italiaanse e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG.

Wissen

VaporArt Super Vanilla

5,50

VaporArt Super Vanilla is een mix van 3 verschillende soorten vanille. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in Italie en verkocht in 10ml flesjes.

Wissen

VaporArt Texas Blend

5,50

VaporArt Texas Blend e-liquid is een tabaksaroma’s voor dagelijks voldoening. Deze Italiaanse e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG.

Wissen

VaporArt USA Tobacco

5,50

VaporArt USA Tobacco is de authentieke smaak van tabaksblad extracten met een toevoeging van karamel. Deze e-liquid wordt geproduceerd in Italie.

Wissen

VaporArt Virginia

5,50

VaporArt Virginia is een traditionele Virginia tabak, geproduceerd in Italie door VaporArt. Deze e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding

Wissen

VaporArt WestVirginia

5,50

VaporArt WestVirginia is VaporArt Virginia e-liquid met een vleugje Bright Leaf tabak. Geproduceerd in Italie met 50%PG/50%VG en verkocht in 10ml flesjes

Wissen