Vapouriz

Vapouriz is een Engelse producent van e-liquid. Hun e-liquids hebben een samenstelling van 50%PG/50%VG. Door deze verhouding van Propyleenglycol en Vegetarische Glycerine zijn deze vloeistoffen uitermate geschikt voor simpete e-sigaretten en pod systemen. Verder lezen

Advies nodig over deze smaken uit het VK? Neem dan gerust contact met ons.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Deze producten bevatten de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Deze producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Vapouriz Vapouriz Apple Blackcurrant is een cocktail van apple en zwarte bessen. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Vapouriz Apple Blackcurrant

 3,45

Apple Blackcurrant van het merk Vapouriz is een cocktail van apple en zwarte bessen. Deze e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk met een 50%PG/50%VG verhouding. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Vapouriz Bubblegum is een fruitige kauwgom smaak. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Vapouriz Bubblegum

 3,45

De Bubblegum e-liquid van Vapouriz is een fruitige kauwgom smaak. Deze e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk met 50%PG/50%VG. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes.. U kunt eenvoudig kiezen uit: 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml.

Wissen
Vapouriz Caramel Macchiato is een koffie met karamel en melkschuim. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.Tijdelijk Uitverkocht

Vapouriz Caramel Macchiato

 3,45

Caramel Macchiato van Vapouriz is een koffie e-liquid met karamel en melkschuim. Deze vloeistof wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk 50%PG/50%VG. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Vapouriz Lemon Tart is een taart smaak met citroen. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Vapouriz Lemon Tart

 3,45

De Lemon Tart e-liquid Vapouriz is een taart smaak met citroen. Deze 50%PG/50%VG vloeistof wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Vapouriz Mango Lemon is een cocktail van mango en citroen. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Vapouriz Mango Lemon

 3,45

Vapouriz Mango Lemon is een cocktail van mango en citroen. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Vapouriz Mango Raspberry is een cocktail van mango en frambozen. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Vapouriz Mango Raspberry

 3,45

De Mango Raspberry e-liquid van het merk Vapouriz is een cocktail van mango en frambozen. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes. U kunt eenvoudig de nicotine sterkte selecteren.

Wissen
Vapouriz Pink Limonade is een limonade smaak met grapefruit. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Vapouriz Pink Lemonade

 3,45

De Pink Lemonade e-liquid van Vapouriz is een limonade smaak met grapefruit. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes. U kunt makkelijk kiezen uit 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml.

Wissen