Wotofo

Wotofo is een fabrikant van verdampers. Zij maken zowel Rebuildable Tank Atomizers (RTA’s) als Rebuildable Dripping Atomizers (RDA’s). Bij deze tanks dient u dus zelf de coil te bouwen.

Een aantal van hun tanks en drippers zijn gericht op Mouth-to-Lung (MTL) dampen, maar ze hebben ook Direct Lung (DL) verdampers op de markt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de Profile tank and drippers. De focus is altijd op de smaakbeleving. 

Wilt u meer informatie over deze producten? Heeft u misschien hulp nodig bij het bouwen van uw rebuildable tank? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

U kunt alvast wat tools hier bestellen.

Organische katoen voor de Wotofo Profile RDA. Deze katoen wordt verkocht in twee versies: 6mm diameter (10 stuks) en 3mm diameter (30 stuks). De lengte van elk stuk is 60mm.Tijdelijk Uitverkocht

Wotofo Agleted Organic Cotton

 4,95 8,95

De Wotofo Agleted Organic Cotton is de organische katoen voor de Wotofo Profile RDA. Deze katoen wordt verkocht in twee versies: 6mm diameter (10 stuks) en 3mm diameter (30 stuks). De lengte van elk stuk is 60mm.

Wissen
De Wotofo Dyadic Squonk Mod is een gereguleerde 200W Bottom Feeder (squonker). Hij werkt met twee 18650 batterijen. U kunt de fles in de mod vullen. 

Wotofo Dyadic Squonk Mod

 79,95

De Wotofo Dyadic Squonk Mod is een gereguleerde 200W Bottom Feeder (squonker). Hij werkt met twee 18650 batterijen, die voor een lange batterijduur zorgen. U kunt de fles in de mod vullen. 

Wissen
De Wotofo Profile 1.5 Mesh RDA is een 24mm Rebuildable Dripping Atomizer. Deze dripper komt het best tot zijn recht op een squonker mod.

Wotofo Profile 1.5 RDA

 29,95

De Wotofo Profile 1.5 Mesh RDA is een 24mm Rebuildable Dripping Atomizer. Deze dripper komt het best tot zijn recht op een squonker mod.

Wissen
Profile 1.5 RDA NexMesh coils voor de 1.5 versie van de Wotofo Profile RDA. Ze worden verkocht per 10 stuks. U kunt kiezen uit drie soorten.

Wotofo Profile 1.5 RDA NexMesh coils

 9,95

Wotofo Profile 1.5 RDA NexMesh coils voor de 1.5 versie van de Wotofo Profile RDA. Ze worden verkocht per 10 stuks. U kunt kiezen uit drie soorten.

Wissen
De Wotofo XFiber Cotton is de vernieuwde katoen voor de Wotofo Profile RDA en RTA. Beschikbaar met een diameter van 6mm. Verkocht per 10 stuks van 60mm.Tijdelijk Uitverkocht

Wotofo XFiber Cotton

 4,95

De Wotofo XFiber Cotton is de vernieuwde katoen voor de Wotofo Profile RDA en RTA. Beschikbaar met een diameter van 6mm. Verkocht per 10 stuks van 60mm.

Lees verder!