Zap! E-juice is een producent van e-liquid en Shake and Vape aroma’s uit het Verenigd Koninkrijk. De e-liquids van Zap! E-juice hebben een PG/VG samenstelling van 30%PG/70%VG en worden vorkocht in flesjes van 10ml. Verder lezen

Zap! E-Juice Blue Soda

4,95

Zap! E-Juice Blue Soda is een e-liquid met de smaak van frambozen limonade. Deze e-liquid uit Engelse bodem heeft een PG/VG verhouding van 30%PG/70%VG.

Wissen

Zap! E-Juice Golden Pomelo

4,95

Zap! E-Juice Golden Pomelo is een e-liquid met de smaak van pomelo. Deze e-liquid heeft een 30%PG/70%VG verhouding en wordt geproduceerd in het VK.

Wissen

Zap! E-Juice Lychee Lemonade

4,95

Zap! E-Juice Lychee Lemonade is een e-liquid met de smaak van litchi limonade. Deze Engelse e-liquid heeft een 30%PG/70%VG verhouding.

Wissen

Zap! E-Juice Melonade

4,95

Zap! E-Juice Melonade is een e-liquid met de smaak van (honing)meloen limonade. Deze Engelse e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 30%PG/70%VG.

Wissen

Zap! E-Juice Purple Slushie

4,95

Zap! E-Juice Purple Slushie is een e-liquid met de smaak van druiven slushie. Deze Engelse e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 30%PG/70%VG.

Wissen

Zap! E-Juice Starfruit Burst

4,95

Zap! E-Juice Starfruit Burst is een e-liquid met de sterrenvrucht. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 30%PG/70%VG, wordt geproduceerd in het VK en wordt verkocht in 10ml flesjes.

Wissen
Tijdelijk Uitverkocht

Zap! E-Juice Summer Cider

4,95

Zap! E-Juice Summer Cider is een e-liquid met de smaak van aardbei en limoen limonade. Deze Engelse e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 30%PG/70%VG.

Wissen
Tijdelijk Uitverkocht

Zap! E-Juice Vintage Cola

4,95

Zap! E-Juice Vintage Cola is een e-liquid met cola smaak. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 30%PG/70%VG, wordt geproduceerd in het VK.

Wissen