Eleaf iStick Pico X Mod

 34,95

De Eleaf iStick Pico X Mod is een variable wattage mod met een soft touch afwerking. U kunt kiezen uit dampen op wattage en temperature control.

Wissen
Categorie: SKU: Eleaf - 100

Beschrijving

Eleaf iStick Pico X Mod

De Eleaf iStick Pico X Mod is een mod die tot 75 watt kan vuren. Deze nieuwe mod van Eleaf heeft een soft touch afwerking. U kunt kiezen uit dampen op wattage en temperature control. Deze mod werkt met een losse 18650 batterij die u apart dient te bestellen. Er wordt een USB oplaadkabel meegeleverd zodat u de batterij in de mod kunt opladen.

 

Eigenschappen van de Pico X Mod

Instelbare Wattage (tot 75 watt)
Werkt met een losse  18650 batterij (los te bestellen)
geschikt voor 22mm clearomizers en RTA’s
Wattage en Temperature Control mode
Indicatie van het resterende batterijniveau
510 clearomizer aansluiting
Beschermd tegen oververhitting, kortsluiting, over- en onderladen.

 

Inhoud van de verpakking

iStick Pico X Mod
USB-Micro USB oplaadkabel

 

Gebruiksaanwijzing

Om de mod te gebruiken, draai het batterij dopje los en doe een 18650 batterij erin, met de pluspool aan de onderkant. Om de mod aan of uit te zetten dient u 5 keer op het grootste knopje te klikken. U kunt het wattage instellen door middel van het +/- knopje onder de mod. Als u 3 keer op het grootste knopje klikt, krijgt u het hoofdmenu. Door middel van het +/- knopje onder de mod, kunt u nu kiezen uit Variable Wattage, Bypass of Temperature Control Mode voor verschillende soorten draad.

 

Over de producent

Eleaf fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. Deze mod maakt deel uit van de Pico X serie.

 

Onze tips

Gebruik een oplader met maximum laadvermogen van 1A. U kunt de batterijen in de mod opladen, maar het gebruik van een externe Nitecore oplader is wel aangeraden.

Wilt u meer informatie over dit product? Wilt u de beste batterijen kiezen? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

Kleur

,

Aansluiting

Eigenschappen

,

Merk

Vermogen

Mods collectie

E-smoker collectie

Mod Eigenschappen

, , , ,

Vragen over de Eleaf iStick Pico X Mod

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?