Vaporesso Gen Mod

 54,95

De Vaporesso Gen mod is een 220W mod die werkt op twee 18650 batterijen. Hij is geschikt voor Temperature Control en Variable Wattage. Er wordt een USB oplaadkabel meegeleverd.

Wissen
Categorie: SKU: Vaporesso - 11

Beschrijving

Vaporesso Gen Mod

De Vaporesso GEN Mod is een snel vurende mod die werkt op twee losse 18650 batterijen. Deze krachtige mod weegt  maar 107gram. De Gen is geschikt voor dampen op wattage maar ook voor temperature control. De maximale output is 220 watt. Hij maakt gebruik van twee 18650 batterijen. Deze dient u apart te bestellen. De twee batterijen zorgen voor een krachtige output of een lange batterijduur. U kunt de batterijen in de mod opladen, maar een externe lader is altijd aangeraden. De mod is geschikt voor 25mm tanks. U kunt dus uw lievelings verdamper gebruiken.

 

Eigenschappen

werkt met twee 18650 batterijen (niet inbegrepen)
Beschermd tegen  oververhitting, kortsluiting, over- en onderladen.
Variable Wattage (tot 220W), Variable Voltage en Temperature Control
510 clearomizer aansluiting
geschikt voor 25mm clearomizers, RTA’s en RDA’s

 

Inhoud van de verpakking

 Gen Mod
USB oplaadkabel

 

Gebruiksaanwijzing

Open de achterkant van de mod en doe twee 18650 batterijen erin. Let wel op: de batterijen moeten met de contacten in de juiste richting zitten. Om de mod aan of uit te zetten dient u 5 keer op het vuur knopje te klikken. Om de instellingen aan te passen, dient u 3 keer op middelste knop van de 3 knopjes naast de Micro-USB poort te klikken.

 

Onze tips

Gebruik een oplader met een maximum laadvermogen van 1A. U kunt de batterijen in de mod opladen, maar het gebruik van een externe Nitecore oplader is wel aangeraden.

Wilt u meer informatie over dit product? Wilt u de beste batterijen kiezen? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

Merk

Kleur

,

Eigenschappen

, , ,

Vermogen

Mods collectie

E-smoker collectie

Mod Eigenschappen

, , ,

Vragen over de Vaporesso Gen Mod

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?