Migo Nicotine Salt E-liquids

Hieronder vindt u de smaken van het Nederlandse merk Migo. Migo (voorheen bekend als MyFlo en VAPR) was de eerste Nederlandse producent van e-liquids die Nicotine Salts smaken ontwikkelde.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verder lezen


Veiligheidswaarschuwing

Indien u daarvoor kiest, bevatten e-liquids de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Verder zijn deze producten niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Migo Almond Tobacco

 4,95

De Almond Tobacco eliquid van het merk Migo smaakt naar tiramisu en tabak. Deze Nicotine Salts e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in Nederland. U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nicotine sterkte.

Wissen
Migo Blueberry Tart is een e-liquid met de smaak van bosbessen taart. Deze e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in Nederland.

Migo Blueberry Tart

 4,95

Deze Blueberry Tart eliquid van het merk Migo heeft de smaak van bosbessen taart. Deze e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in Nederland. Verkocht in 10ml flesjes. U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nicotine sterkte.

Wissen
Tijdelijk Uitverkocht

Migo Dry Aged Tobacco

 4,95

Deze Dry Aged Tobacco e-liquid van het merk Migo is een mix van gedroogd tabak. Deze Nicotine Salts e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in Nederland. U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nicotine sterkte.

Wissen

Migo Euka Menthol

 4,95

De Euka Menthol e-liquid van het merk Migo heeft een pure menthol smaak. Deze e-liquid met Nicotine Salts heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in Nederland. U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nicotine sterkte.

Wissen

Migo Lemon Meringue

 4,95

Deze Lemon Meringue van het merk Migo is een smaakvolle lemon taart. Deze Nic Salts e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG en wordt geproduceerd in Nederland. U kunt hem bestellen in 10ml flesjes. U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nicotine sterkte.

Wissen
Tijdelijk Uitverkocht

Migo Peach Shake

 4,95

De Peach Shake e-liquid van het merk Migo is een perzik milkshake gemaakt met rijpe perziken, vanille en ijs. Deze Nicotine Salt e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding. U kunt hem bestellen in 10ml flesjes. U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nicotine sterkte.

Wissen
Tijdelijk Uitverkocht

Migo Smooth Tobacco

 4,95

Deze Smooth Tobacco eliquid van het merk Migo heeft een pure tabakssmaak. Deze Nicotine Salts e-liquid heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in Nederland. U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nicotine sterkte.

Wissen
Migo Strawberry Lemonade smaakt naar aardbeien limonade. Deze Nederlandse e-liquid met Nicotine Salts heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG.Tijdelijk Uitverkocht

Migo Strawberry Lemonade

 4,95

Deze Strawberry Lemonade eliquid van het merk Migo smaakt naar aardbeien limonade. Deze Nederlandse e-liquid met Nicotine Salts heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG. U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nicotine sterkte.

Wissen
Migo Tropical Mix 10ml e-liquid

Migo Tropical Mix

 4,95

De eliquid Tropical Mix van het merk Migo smaakt naar dragonfruit, kiwi, bosbessen en kokosnoot. Deze Nederlandse e-liquid met Nic Salts heeft een verhouding van 50%PG/50%VG. U kunt hem bestellen in 10ml flesjes. U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nicotine sterkte.

 
Wissen