• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
  • Veilig betalen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

Metaalsoort

Soort Batterij

Soort Accessoire

Soort Verdamper

Nicotinesterkte

PG/VG Verhouding

Vermogen

Diameter

Bouw Deck

Eigenschappen

Smaakprofiel

Soort e-liquid

Hoofdsmaak

Eigenschappen

Millers Juice Chromeline Nicotine Salt E-liquid

Filters

Bent u op zoek naar Millers Juice Nic Salt e-liquids? Hieronder vindt u de smaken van de chrome line van deze Nederlandse producent. Deze smaken zijn verkrijgbaar met 4,5-, 9- en 18mg/ml Nicotine Salts.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Millers Chromelne NicSalts smaken

U kunt de volgende smaken bestellen:

  • Vanilla Dream
  • Sisha Lounge
  • Red Passion
  • Cool Breeze
  • Berry Blue
Meer informatie
4,5-, 9- en 18mg/ml Nic Salts
4,25
4,5-, 9- en 18mg/ml Nic Salts
4,25
4,5-, 9- en 18mg/ml Nic Salts
4,25
4,5-, 9- en 18mg/ml Nic Salts
4,25
4,5-, 9- en 18mg/ml Nic Salts
4,25

Millers Salts en veiligheid

In verband met de huidige wetgeving verkopen wij e-liquids met nicotine in flesjes van 10ml. Alle e-liquid flesjes zijn ook voorzien van een kindveilige dop. In de verpakking treft u ook een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik in uw e-sigaret.

Nic-Salts waarschuwing

We willen graag het volgende benadrukken. Met nicotine zout voelt u misschien geen throat-hit, maar u krijgt snel nicotine in uw lichaam. Daarom wordt het geadviseerd om geen Nic-Salts te gebruiken met sub-ohm apparaten. Deze apparaten verdampen namelijk heel veel e-liquid. Er bestaat dus de kans dat u teveel nicotine opneemt. Dit kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid.

Waarschuwing omtrent het bestellen van een e-liquid

We verkopen geen e-liquids aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Deze producten bevatten de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Deze producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Deze producten zijn een alternatief voor het roken van tabak.

 

+

Leeftijds verificatie

Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
bent u 18 jaar of ouder?