• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
  • Veilig betalen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

Metaalsoort

Soort Batterij

Soort Accessoire

Soort Verdamper

Nicotinesterkte

PG/VG Verhouding

Vermogen

Diameter

Bouw Deck

Eigenschappen

Smaakprofiel

Soort e-liquid

Hoofdsmaak

Eigenschappen

Vampire Vape Nicotine Salt E-liquids

Filters

Hieronder vindt u de Nicotine Salts van het Engelse merk Vampire Vape. U kunt ook hun aanbod aan freebase nicotine e-liquids bekijken. Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

U kunt zowel de Heisenberg (tropisch fruit en eucalyptus) als de Pinkman (mix van gele en rode vruchten) bestellen. Deze e-liquids horen tot Vampire Vape’s collectie met Nicotine Salts. Ze zijn verkrijgbaar met 20mg/ml NS nicotine.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Veiligheidswaarschuwing

Indien u daarvoor kiest, bevatten e-liquids de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Verder zijn deze producten niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Meer informatie
Fruit en menthol
4,95
Fruit en menthol
4,95
Fruit en menthol
4,95
Menthol
4,95
Citroen taart
4,95
Tabak
4,95
Fruit en menthol
4,95

PG/VG verhouding van Vampire Vape Nic-Salts

De Propyleenglycol en Vegetarische Glycerine verhouding is 50%PG en 50%VG. Ze zijn dus vooral geschikt voor simpele e-sigaretten en pod systemen.

Vampire Vape Nicotine Salts bestellen

Het bestellen van deze eliquids op onze website is heel eenvoudig. U dient alleen maar de smaak te kiezen. Mocht u een lagere nicotine sterkte willen, kunt u ook Nic-Salts mengen met een nicotinevrije e-liquid. Bijvoorbeeld, u kunt 10ml Heisenberg met 20mg/ml NS en 10ml nicotinevrije vloeistof mengen en goed schudden. U krijgt dan 20ml Heisenberg met 10mg/ml Nicotine salts.

Vampire Vape Nic-Salts en veiligheid

In verband met de huidige wetgeving verkopen wij e-liquids met nicotine in flesjes van 10ml. Alle e-liquid flesjes zijn ook voorzien van een kindveilige dop. In de verpakking treft u ook een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik in uw e-sigaret.

Nic-Salts waarschuwing

We willen graag het volgende benadrukken. Met nicotine zout voelt u misschien geen throat-hit, maar u krijgt snel nicotine in uw lichaam. Daarom wordt het geadviseerd om geen Nic-Salts te gebruiken met sub-ohm apparaten. Deze apparaten verdampen namelijk heel veel e-liquid. Er bestaat dus de kans dat u teveel nicotine opneemt. Dit kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid.

Waarschuwing omtrent het bestellen van een e-liquid

We verkopen geen e-liquids aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

+

Leeftijds verificatie

Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
bent u 18 jaar of ouder?