Vampire Vape Nicotine Salt E-liquids

Bent u op zoek naar Vampire Vape Nicotine Salt e-liquids? Hieronder vindt u de smaken van deze Engelse producent.  U kunt zowel de Heisenberg (tropisch fruit en eucalyptus) als de Pinkman (mix van gele en rode vruchten) bestellen als Nic-Salts. 

Deze smaken zijn verkrijgbaar met 20mg/ml Nicotine Salts. Verder lezen

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Een aantal van deze producten bevatten de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Deze producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Deze producten zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Vampire Vape Pinkman Nic Salts is een mix van gele en rode vruchten. Deze e-liquid uit het Verenigd Koninkrijk heeft een 50%PG/50%VG verhouding.

Vampire Vape Pinkman Nic Salts

 4,95

Vampire Vape Pinkman Nic Salts is een e-liquid. De smaak is een mix van rood en geel fruit. Deze vloeistof uit het Verenigd Koninkrijk heeft een 50%PG/50%VG verhouding. Hij wordt verkocht in 10ml flesjes met 20mg/ml Nic Salt (NS).

In winkelmand