• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
  • Veilig betalen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

  • Toon meer

Metaalsoort

Soort Batterij

Soort Accessoire

Soort Verdamper

Nicotinesterkte

  • Toon meer

PG/VG Verhouding

Vermogen

Diameter

Bouw Deck

Eigenschappen

Soort e-liquid

Hoofdsmaak

Eigenschappen

Frisdrank en Drank E-liquid

Filters

Hieronder ziet u al onze vloeistoffen met een frisdrank of drank smaak, zoals cola, limonade of whisky.

E-liquid waarschuwing

Indien u daarvoor kiest, bevatten e-liquids de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Verder zijn deze producten niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Meer informatie
Cola
3,45
Limoen en munt
3,45
Energy drink
3,45
50%PG/50%VG
2,95
50%VG
3,95
50%VG
3,95
70%VG
4,95
Grapefruit
4,95
Bessen en perzik limonade

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

5,95
Perzik en bessen limonade
3,95
Aardbei limonade
4,95
70%PG/30%VG
2,95
70%PG/30%VG
2,95
70%PG/30%VG
2,95
70%PG/30%VG
2,95

Frisdrank en Drank e-liquid bestellen

Bent u een liefhebber van een bepaald merk? Dan kunt u dat merk selecteren en uw favoriete e-liquid eenvoudig bestellen. U dient alleen maar de nicotine sterkte te kiezen. Nicotinesterkte wordt weergegeven in hoeveelheid milligrammen nicotine per milliliter. Meestal kunt u kiezen uit verschillende gehaltes, vanaf 0mg tot 18mg/ml of 10mg/ml en 20mg/ml voor Nicotine Salts.

(Fris)drank eliquid kiezen

Voor vragen en advies kunt u natuurlijk contact met onze klantenservice opnemen. Als u alvast een kijkje wilt nemen, kunt u ons assortiment bekijken. U kunt makkelijk kiezen op basis van verschillende kenmerken: nicotine soort, PG/VG verhouding, land van herkomst en natuurlijk hoofdsmaak.

Freebase nicotine juices hebben een hogere pH waarde, waardoor ze een kriebel in uw keel geven (de zogenaamde ‘throat hit’). Nic-Salts komen zachter over maar worden snel opgenomen door uw lichaam.

Wat betreft de PG en VG verhouding raden we het volgende:

 

Frisdrank en drank e liquid en veiligheid

In verband met de huidige wetgeving verkopen wij e-liquids met nicotine in flesjes van 10ml. Alle e-liquid flesjes zijn ook voorzien van een kindveilige dop. In de verpakking treft u ook een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik in uw e-sigaret.

Waarschuwing omtrent het bestellen van een e-liquid

We verkopen geen e-liquids aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

+

Leeftijds verificatie

Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
bent u 18 jaar of ouder?